Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

IVAJ i Xarxa Jove conviden a les persones joves al temps solidari i al consum sostenible en estes festes

IVAJ i Xarxa Jove conviden a les persones joves al temps solidari i al consum sostenible en estes festes

#CelebremEnVerd, #ShopAprop i #TempsXConnectar són els lemes de la nova campanya, que es desenvolupa a través de les xarxes socials

L'IVAJ i la Xarxa Jove inicien, a través de les xarxes socials, una campanya que promou el temps solidari i el consum sostenible i de proximitat en estes festes.

#CelebremEnVerd, #ShopAprop i #TempsXConnectar són els lemes d'esta iniciativa que vol transmetre a la joventut una manera diferent de viure i gaudir este període festiu.

El director de l'IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que "en estes festes en primer lloc hem de cuidar-nos, seguir les recomanacions, però també contribuir a la sostenibilitat, aprofitar el temps i fins i tot regalar-lo".

En este sentit, Martí ha explicat que "realitzem múltiples accions que poden ser valuoses des d'un punt de vista social, solidari i sostenible".

#CelebremEnVerd comunica la importància de mantindre uns hàbits sostenibles, reciclar, reutilitzar, amb accions senzilles com tirar les caixes de regals al contenidor adequat, desplaçar-se amb bici i no malgastar el menjar amb el missatge 'Estes festes oblida't del roig i passa't al verd!'.

La segona proposta és #ShopAprop és una aposta per les compres Km zero i de proximitat que convida a adquirir els regals a les botigues pròximes per a potenciar el comerç local i aprofitar els descomptes que es poden obtindre amb el Carnet Jove.

La tercera proposta és regalar moments durant estes festes. Els objectes materials passen a segon pla i el millor regal és el temps, per això és temps de connectar-se amb la família o de realitzar accions socials i solidàries de voluntariat, amb la idea de convertir les festes en #TempsXConnectar.