Concurs Jo He Aprés

El paper de l'Administració Pública en "Reconoce"

El paper de l'Administració Pública en "Reconoce"

El Director General de l'IVAJ, Jesús Martí, participa el dia 10 de juny de 2021 a les 10.00 h. en la Trobada en línia "El paper de l'Administració Pública en Reconoce" , organitzat pel Projecte Reconoce.
 
La Trobada comptarà també amb la participació de Santi Domínguez, President de Reconoce, Luís Caballero, Cap de la Unitat de Suport a la Direcció General d'INJUVE, Laura Fuentes, Directora de Joventut Canària.,Direcció General de Joventut del Govern de Canàries, Paco Rivero, Director del IRJ, Institut De La Rioja de la Joventut, Govern de la Rioja i María Garabandal i Julia María Gómez, Tècniques del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Madrid.
 
 
 
 
El Projecte Reconoce és una iniciativa compartida que pretén afavorir l'ocupabilitat juvenil, reconeixent i posant en valor les capacitats i competències que les persones voluntàries desenvolupen gràcies a la seua participació solidària en el teixit associatiu.
 
El seu objectiu és articular una xarxa nacional d'organitzacions que impulsen el reconeixement d'estes competències, establint un diàleg entre administracions públiques, empreses i entitats juvenils i de voluntariat, per a donar visibilitat a les experiències de voluntariat i els seus beneficis, mitjançant la promoció d'un sistema en línia d'acreditació de les competències adquirides durant l'expriència com a persones voluntàries
 

Infórma't sobre el Projecte Reconoce