Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Descomptes en transport amb el Carnet Jove

Descomptes en transport amb el Carnet Jove

Actualment, dins de la xarxa Carnet Jove, l'IVAJ facilita els descomptes en el transport jove en la província de València, la Targeta Mobilis Jove (Bono Jove) en la província d'Alacant i l'Abonament 30 dies Jove en la província de Castelló així com en descomptes a través de les diferents operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.
Idea

L'IVAJ ha destinat en 2017 un total de 500.000 euros per a facilitar a joves usuaris i usuàries de Carnet Jove l'ús del transport públic en millors condicions a la Comunitat Valenciana.

Un total de 183.699 joves es van beneficiar en 2016 de les bonificacions de l'IVAJ: 119.242 van utilitzar el transport interurbà en tota la Comunitat Valenciana i 64.457 joves van utilitzar l'Abonament Transporte Jove, l'Abonament Jove i l'Abonament 30 Dies Jove. Només l'Abonament Transporte Jove va registrar més de tres milions de desplaçaments en 2016.

Esta col·laboració entre l'IVAJ i les companyies d'autobusos amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat amb el Carnet Jove. Amb este tipus de convenis es compleixen dos objectius: d'una banda, es promociona l'ús del transport amb autobús entre la població juvenil i, per un altre, es potencia la col·laboració amb joves usuaris que més intensament utilitzen estos mitjans.