Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Curt Creixent. Trobades del curtmetratge

Curt Creixent. Trobades del curtmetratge

Curt Creixent és un espai de trobada sobre el curtmetratge. Volem compartir experiències sobre com programar, distribuir, comunicar i gaudir dels curts en el context del cinema actual, amb perspectiva internacional i pensant especialment en l'espectador.

Així, Curt Creixent cerca reunir i relacionar als professionals i estudiants de l'audiovisual, la cultura i l'educació, amb sessions de debat, xerrades, projeccions o pitchings. Però també vol difondre a tots els públics l'oferta i possibilitats dels formats de cinema breu, i fer valdre l'enorme i creixent potencial creatiu, industrial, social i cultural que té el curtmetratge.

En 2015 férem la primera edició de les trobades en la qual participaren festivals, programadors, crítics i altres professionals del sector. En 2016 dedicàrem la segona edició a parlar de les possibilitats educatives dels curts a les aules i en altres espais d'educació no formals amb els mestres i els treballadors de l'audiovisual. En 2017, en la tercera edició, parlàrem dels públics de l'audiovisual i dels curts. I l'any 2018 ferem la 4a edició dins del Festival Internacional Cinema Jove de València, dues jornades que enguany, en 2019 hem ampliat a tres, amb més sessions i invitats internacionals que mai.

Forma part de les trobades

Inscriu-te ací, per a reservar la teua entrada a cada sessió. Recorda que si t'interessa participar en el one-to-one amb professionals del curtmetratge, existeix una entrada específica