Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Cinema Jove i el projecte didàctic 'Pantalla Jove'

Cinema Jove i el projecte didàctic 'Pantalla Jove'

Pantalla Jove inclou curts des de l'animació al documental amb històries diverses protagonitzades per joves i s'ha desenvolupat amb la col·laboració de la Nau Centre Cultural de la Universitat de València i l'IVAJ. 
 
Martí ha assenyalat que "este projecte estimula el debat i les alternatives de realització audiovisual i té interés per a tota la població jove" en la reunió amb el director de Cinema Jove, Carlos Madrid, i el coordinador del projecte pedagògic 'Pantalla Jove', Älvaro Yebra, per a estendre'l a través de la Xarxa Jove als municipis de la Comunitat. També s'ha valorat la necessitat de "estendre el coneixement, la capacitat crítica i l'educació en valors a través de l'audiovisual" i que festivals com Cinema Jove posen "l'accent en la pròpia participació de joves en els tres formats actuals: llargmetratges, curts i webseries". 
 
Finalment, a través de Carnet Jove, es potenciarà la difusió i participació en la pròxima edició oferint les instal·lacions juvenils de l'IVAJ per a debats i activitats vinculades amb l'educació i formació audiovisual.
 

+info