Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Carnet Jove de l'IVAJ acudeix este cap de setmana a 'Wonderland Medusa' a Cullera i 'Leyendas de Rock' a Villena

Carnet Jove de l'IVAJ acudeix este cap de setmana a 'Wonderland Medusa' a Cullera i 'Leyendas de Rock' a Villena

La iniciativa es desenvolupa al costat de Calcsicova, Turisme Comunitat Valenciana, Punts Violeta i ajuntaments

Carnet Jove de l'IVAJ estarà present este cap de setmana en el festival 'Leyendas del Rock' a Villena, que se celebra del 7 al 10 d'agost, i en el 'Wonderland Medusa' a Cullera, del 7 a l'11 d'agost.  A més, el pròxim 17 d'agost estarà en la Nit Jove de la Fira de Xàtiva.

En tots dos festivals comparteix espais amb l'associació Calcsicova, Coordinadora d'Associacions de VIH i Sida de la Comunitat Valenciana, amb qui distribueix milers de preservatius, amb tres dissenys diferents, així com alcoholímetres entre les persones assistents per a promoure hàbits saludables. 

Així mateix, l'IVAJ col·labora també amb els Punts Violeta tant de la Generalitat com d'ajuntaments en fins a un total de deu esdeveniments que culminen el 17 d'agost en la 'Nit Jove' de la Fira de Xàtiva. 

L'objectiu d'esta iniciativa al costat de Calsicova, Turisme Comunitat Valenciana i Punts Violeta és informar, previndre i atendre sobre diferents temes d'interés per al públic jove en matèria de salut així com conscienciar contra la violència masclista. 

Carnet Jove té com a objectiu facilitar a joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, mitjançant avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars. 

La credencial jove europea ha participat en nombroses iniciatives de 'cultura jove' en el curs 2018-2019 com Fidewà, el festival de webseries d'Alfàs del Pi, Vídeo Game Comic a Alacant, Heroes Comic Con a València, projecció de curts de la Mostra de Cinema Educatiu MiCE així com els concerts 30 anys de Carnet Jove a Potries, Castelló, Alacant i València. 

A més, s'ha ampliat la col·laboració amb sales de l'Institut Valencià de Cultura tant en teatres com en filmoteca, el festival EMAC de Borriana, l'exposició Refugi Il.*lustrat, la VI Edició Splash Sagunt, la VI Trobada de Teatre Jove, LABdeseries, el Festival 10 Sentits, Digital Jove, Pantalla Jove en Cimema Jove, Trobades d'Escoles en Valencià i la Gira M'importa d'Escena Erasmus.