Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

#IVoteIWin - Aconsegueix un Carnet Jove edició especial eleccions Unió Europea totalment gratuït

#IVoteIWin - Aconsegueix un Carnet Jove edició especial eleccions Unió Europea totalment gratuït

Vols un Carnet Jove edició especial eleccions Unió Europea totalment gratuït? Pots aconseguir-ho fins al diumenge 26 de maig. Només has de seguir aquests passos:

1. Registra't en This Time, I'm Voting

2. Envia'ns una captura de pantalla d'aquest registre al següent correu:

cjeuropeo@gmail.com

3. T'enviarem un enllaç al formulari on sol has d'indicar les teues dades per a fer-te el Carnet Jove edició especial eleccions Unió Europea, i rebre-ho en el teu domicili.

 

Si bé la UE té un gran impacte en la vida dels joves, només el 28% dels votants joves van participar en les eleccions de la UE de 2014, la participació més baixa de tots els grups d'edat. Creiem que amb les eines i el suport adequats, els joves poden i canviaran la fisonomia d'Europa.

Aquesta és la raó per la qual EYCA s'ha unit al Parlament Europeu per a informar i mobilitzar als joves perquè emeten els seus vots en les eleccions europees de 2019 i s'apropien del Projecte Europeu.

EYCA dona suport a la campanya del Parlament Europeu per a les eleccions de la UE de 2019: This Time, I'm Voting. Es tracta d'informar als més de 6 milions de titulars de targetes Carnet Jove sobre la importància de participar en les eleccions i emetre el seu vot.