Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

#CarnetJove sorteja 10 entrades dobles per a València Heroes Comic Con

#CarnetJove sorteja 10 entrades dobles per a València Heroes Comic Con

L'IIVAJ sorteja entre titulars de #CarnetJove deu entrades dobles per a assistir a València Heroes Comic Con, el diumenge, 24 de febrer de 2019, en Fira València. 
 
La pròxima edició d'#HeroesComicCon es desenvolupa del 22 al 24 de febrer de 2019 i és una oportunitat per a gaudir de l'últim del còmic, la il·lustració, les sèries de televisió, el cinema o els videojocs, amb zona infantil i acollirà participants nacionals i internacionals, 'cosplayers', videojocs favorits, xarrades i 'workshops' així com l'últim en productes 'geeky'. 
 
Per a aconseguir una entrada doble, es podrà participar a través de la web consultar ací, de les xarxes socials en el perfil GVAivaj, en Facebook i Twitter o Instagram. El termini per a concursar és fins al 28 de gener inclusivament. 
 
Descomptes en les entrades amb #CarnetJove 
També, en adquirir l'entrada amb el Carnet Jove per a Heroes Comic Con abans del 31 de gener, hi ha descomptes de fins al 27% en la modalitat d'Early Bird, de manera que el preu per al divendres, 22 de febrer, amb Carnet Jove és de 8 euros, per al dissabte, 23 de febrer, és de 12 euros, i per al diumenge 24 és d'11 euros. 
 
Més de 241.000 joves disposen del Carnet Jove en la Comunitat Valenciana, als qui un total de 1.693 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden localitzar en la web de l'IVAJ. 
 
A més totes les activitats, promocions i ofertes especials en 2019 se sumen a les iniciatives amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove en la Comunitat Valenciana.