Concurs Jo He Aprés

« Ves enrere

Els titulars del Carnet Jove tenen avantatges en el transport públic!!

Els titulars del Carnet Jove tenen avantatges en el transport públic!!

El Consell facilita als titulars del Carnet Jove el transport públic en les línies d'Edetania Bus, Autos Vallduxense i Autobusos La Concepció
 

El ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i les empreses Edetania Bus S.A, Autos Vallduxense S.L i Autobusos La Concepció, Vicente Montés i Fills per a facilitar a joves titulars del Carnet Jove el transport públic mitjançant descomptes en diferents línies. 
 
L'acord amb Edetania Bus S.A i Autos Vallduxense S.L, els vehicles del qual circulen per l'àrea metropolitana de València, estableix la utilització de l'Abonament Transport Jove amb les mateixes prestacions i característiques que l'actual abone transport. 
 
Així, l'abonament serà vàlid en totes les zones A, B, C i D, i combinacions entre elles, durant 30 dies des de la primera validació, amb un numere il·limitat de viatges i transbords, amb l'avantatge de l'aplicació d'un descompte del 15% sobre el preu fixat a titulars del Carnet Jove. 
 
És el títol de transport més convenient per a qui utilitza de forma freqüent i combinada el Metre o els autobusos urbans d'EMT o els interurbans de MetroBus. 
 
L'aportació econòmica de l'IVAJ ascendirà a 10.110 €, segons estableix el conveni amb Edetania Bus S.A.; i 17.150 € amb l'entitat Autos Vallduxense S.L. 
 
Així mateix, el Consell ha aprovat el conveni amb Autobusos La Concepció, Vicente Montés i Fills en el qual s'acorda l'aplicació d'un descompte del 15% en l'abonament del bitllet de l'autobús que cobreix la línia Ontinyent-València, amb una dotació econòmica per part de l'IVAJ de 6.300 €. 
 
La col·laboració entre l'IVAJ i la companyies amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat amb el Carnet Jove. A través d'estos acords es compleixen dos objectius: d'una banda, es promociona l'ús del transport amb autobús entre la població juvenil i, per un altre, es potencia la col·laboració amb joves que més intensament utilitzen estos mitjans de transport.