T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Un estudi per a la joventut rural entre l'IVAJ i la Universitat Jaume I

Un estudi per a la joventut rural entre l'IVAJ i la Universitat Jaume I

L'estudi analitzarà els elements i transformacions de l'oci com a espai d'identitat i arrelament i les seues implicacions durant la pandèmia destinant un total de 20.000 euros en este conveni.

La col·laboració entre l'IVAJ i la Universitat Jaume I es concreta en una investigació per a la identificació dels elements i transformacions sobre l'oci com a espai d'identitat i arrelament i les seues implicacions en temps de crisi sanitària per a la joventut valenciana.

A través d'este conveni, el Grup d'investigació DESiRES,'Desigualtats i Resistències', del departament de Filosofia i Sociologia de l'UJI abordarà el binomi identitat i despoblació, i analitzarà l'oci com a espai de socialització i consolidació de la identitat i com a element d'arrelament en el territori i lluita contra la despoblació.

Entre altres aspectes, s'estudiaran les conductes i pràctiques de risc, la mobilitat, la construcció i el discurs sobre la construcció dels espais simbòlics de la festa, l'ocupació dels espais públics per part de les persones joves, les seues pràctiques d'organització d'esdeveniments col·lectius, amb la finalitat d'entendre la construcció social dels pobles com a espai de festa per a la joventut.

A més, s'establirà una tipologia d'oferta festiva i s'investigarà sobre les percepcions i pràctiques de la joventut rural i de la joventut flotant sobre l'oci nocturn i les festivitats del seu entorn o als seus pobles de referència, així com noves formes d'oci des del període de la pandèmia provocada per la Covid-19.

La investigació prestarà especial atenció a les mobilitats entre espais rurals ja que les festes de poble, les festes al poble contenen dinàmiques pròpies que s'explorarà a través de les representacions de joves i famílies, així com de les pràctiques de risc durant les celebracions festives en els municipis rurals.

L'IVAJ destina un total de 20.000 euros per a l'estudi de la joventut rural i la identificació i comprensió dels fenòmens fonamentals que l'afecten així com la nova ruralitat valenciana, els seus condicionants en un context d'inestabilitat i incerteses i l'obertura de debats i reflexions sobre la joventut rural.

Este conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló per a avançar en la comprensió i coneixement de la joventut rural en la Comunitat Valenciana va anar ratificat pel Ple del Consell.