Visualització de contingut web

ALBERGS, CAMPAMENTS I RESIDÈNCIES

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils que està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana. Són allotjaments idonis per tal que els grups porten a terme els seus programes d'activitats, i també per a l'alberguista individual

La xarxa d'albergs també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles, REAJ.

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, es porten a terme diverses activitats del programa d'Oferta Concertada. 

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment als jóvens estudicants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcioinar l'estada i l'alimentació als jóvens estudicants. A més, a més, en algunes d'aquestes existeixen a disposició dels alberguistes places durant tot l'any.

Instalaciones video

D'interès

Sorteig cap de setmana a Moraira

Sorteig cap de setmana a Moraira

L'IVAJ sorteja entre els titulars de Carnet Jove tres caps de setmana per a quatre persones en l'alberg juvenil La Marina a Teulada-Moraira. Cada premi inclou allotjament amb pensió completa des del sopar del divendres 28 de maig fins al menjar del diumenge 30 de maig.

Per a participar s'ha de tindre entre 18 i 30 anys, el Carnet Jove vigent i residir en la Comunitat Valenciana. Es pot participar des del 21 de maig i fins al 25 de maig a les 23.59 hores.

Es participa de forma molt senzilla, les persones usuàries hauran d'esmentar tres persones, que també hauran de tindre el seu Carnet Jove vigent, en comentaris del post del sorteig a través d'Instagram. També es podrà seguir a l'IVAJ i compartir el post en les seues stories esmentant l'IVAJ.

L'IVAJ publicarà el nom de les tres persones guanyadores en les seues stories el 26 de maig i comunicarà per missatge directe que han sigut seleccionats per a gaudir del cap de setmana en l'alberg juvenil.

Consulta les bases legals.