T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Oferta Concertada 2024/2025

Oferta Concertada 2024/2025

L'IVAJ ha obert la convocatòria del programa d'Oferta Concertada, en les modalitats de Viu l'Estiu i Viu l'Hivern, amb 22.817 places en albergs i campaments juvenils per a estades en 2024 i 2025, segons ha publicat el DOGV

La convocatòria d'esta Oferta Concertada està dirigida a associacions juvenils; ajuntaments; grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu.

Respecte al passat any, s'amplia el nombre de places oferides per a respondre, així, a la demanda creixent de grups i associacions juvenils que aposten per l'oci educatiu com a ferramenta d'educació no formal, durant tot l'any.

Esta oferta de places en campaments i albergs perseguix facilitar l'ús de les instal·lacions de l'IVAJ a grups d'un mínim de 15 persones que, a més, comptaran amb un programa d'activitats que duran a terme durant l'estada.

Places previstes

Tal com publica el DOGV, l'oferta de places, com tots els anys, es distribuïxen per a dos programes:  Viu l'Estiu, per al qual hi ha previstes 9.603 places, i Viu l'Hivern, que compta amb 13.214. En total s'oferixen 15.488 places en campaments i 7.329 en albergs.

Per a Viu l'Estiu, s'oferixen les següents places en alberg: 440 a Biar, 660 a l'Argentina, 480 a Muro de Alcoy, 450 en La Marina i 210 en Mar i Vent, la qual cosa suposa, en total, 2.240 places per a albergs.

En el cas dels campaments, sumen en total 7.363 places: 1.363 places en cabanyes i 3.000 places en botigues corresponen al Jaume I, mentres que en el de Navalón sumen 3.000 places en botigues.

Per al programa Viu l'Hivern, en la modalitat d'albergs s'oferixen les següents places: 600 a Biar, 1.310 a l'Argentina, 805 a Muro de Alcoy, 1.499 en La Marina i 875 en Mar i Vent.

Així mateix, per a campaments s'oferixen 8.125 places: Jaume I té 1.625 places en cabanyes i 3.250 places en botigues, mentres que el de Navalón compta amb 3.250 places.

Serveis inclosos

Els serveis que inclou esta oferta en els albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d'alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina, en els períodes que s'obri, i assegurança de responsabilitat civil i d'accidents.

En els campaments s'oferix allotjament en tendes o cabanyes i inclou matalassos i material divers d'acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d'alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina, en els períodes que s'obri, i assegurança de responsabilitat civil i d'accidents.

+Info