Visualització de contingut web

ALBERGS, CAMPAMENTS I RESIDÈNCIES

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils que està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana. Són allotjaments idonis per tal que els grups porten a terme els seus programes d'activitats, i també per a l'alberguista individual

La xarxa d'albergs també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles, REAJ.

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, es porten a terme diverses activitats del programa d'Oferta Concertada. 

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment als jóvens estudicants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcioinar l'estada i l'alimentació als jóvens estudicants. A més, a més, en algunes d'aquestes existeixen a disposició dels alberguistes places durant tot l'any.

Instalaciones video

D'interès

« Ves enrere

Noves mesures COVID-19

Noves mesures COVID-19

S'ha actualitzat la informació sobre les condicions d'aforament, distància i grups de convivència en les activitats d'oci educatiu, organitzades tant per les administracions com per les entitats o associacions juvenils d'educació no formal. Aquesta informació s'emmarca dins de les mesures de salut pública en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.
 
S'estableix que en les instal·lacions interiors o exteriors on es desenvolupen aquestes activitats no es podrà superar el 50% del seu aforament i que les activitats hauran de realitzar-se en grups de fins a un màxim de 20 persones a l'aire lliure i de 10 persones en interior, a més de la persona monitora en tots dos casos. L'aforament recomanat per a dormir dins de les tendes de campanya dels campaments, mentre es tracte d'activitats d'oci educatiu i educació en el temps lliure serà aplicable el 50%. D'altra banda l'aforament màxim permés en les zones comunes dels albergs juvenils, pot ser de fins al 75% d'aforament, mentre que en els campaments, l'aforament màxim permés és d'un 50% en les zones comunes respecte del total.
 
Les mesures són aplicable tant a les escoles d'estiu, els campaments urbans, albergs juvenils, campaments així com totes les activitats emmarcades dins de l'oci educatiu i educació en el temps lliure.
 

+ info