Visualització de contingut web

ALBERGS, CAMPAMENTS I RESIDÈNCIES

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils que està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana. Són allotjaments idonis per tal que els grups porten a terme els seus programes d'activitats, i també per a l'alberguista individual

La xarxa d'albergs també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles, REAJ.

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, es porten a terme diverses activitats del programa d'Oferta Concertada. 

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment als jóvens estudicants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcioinar l'estada i l'alimentació als jóvens estudicants. A més, a més, en algunes d'aquestes existeixen a disposició dels alberguistes places durant tot l'any.

Instalaciones video

D'interès

« Ves enrere

Nou sorteig per a un cap de setmana en l'alberg juvenil de Moraira!

Nou sorteig per a un cap de setmana en l'alberg juvenil de Moraira!

Si tens de 18 a 30 anys, el Carnet Jove vigent i resideixes en la Comunitat Valenciana pots participar, des d'el 28 de maig a l'1 de juny a les 23:59 h. de 2021, en el sorteig del cap de setmana del 4 al 6 de juny, amb pensió completa a l'alberg juvenil La Marina a Teulada-Moraira per a 4 persones. Totes les persones que guanyen el premi han de tindre el Carnet Jove vigent i de 18 a 30 anys.

Per a participar hauras d'esmentar 3 persones en comentaris del post del sorteig a través d'Instagram. També es podrà seguir a l'IVAJ i compartir el post en les seues stories esmentant l'IVAJ.

El día 2 de juny ens posarem en contacte amb les persones guanyadores.

 

Consulta les bases legals.