T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ posa el focus en les desigualtats de gènere que haurien de desaparéixer per a la seua campanya del 8M

L'IVAJ posa el focus en les desigualtats de gènere que haurien de desaparéixer per a la seua campanya del 8M

* La campanya advoca per la fi de la bretxa salarial, les responsabilitats compartides, la igualtat en professions i llocs directius i la llibertat de les dones
* Jesús Martí ha explicat que "esta nova normalitat ha de ser la de la lluita per la igualtat"
L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha decidit posar el focus en les desigualtats de gènere com a eix central de la campanya per a xarxes socials que ha llançat amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
 
El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que s'ha decidit utilitzar el terme 'normalitat', actualment tan en ús amb motiu de la pandèmia per la COVID-19, per a destacar aquelles qüestions que haurien de ser-ho, com la desaparició de la bretxa salarial, la corresponsabilitat en les tasques domèstiques i de les cures o la igualtat en l'àmbit laboral i en els llocs directius.
 
"Ens unim a totes les veus reivindicatives que assumeixen i defensen la igualtat". "Per a això és necessari posar fi a la bretxa salarial, compartir responsabilitats, promoure la no discriminació i la llibertat de les dones", ha manifestat Martí, qui ha fet seu el lema central de la campanya, 'Normalitat és que tota la societat lluite per la igualtat'.
 
El director general de l'IVAJ ha incidit en què "hem de treballar perquè acabe la bretxa de gènere, que afecta especialment les adolescents i a les joves en els nostres dies i fer-ho d'una manera constant i participativa per a normalitzar la igualtat".
 
Missatges per la igualtat
A través dels canals de l'IVAJ en les diferents xarxes socials, tant en els dies previs com posteriors al 8M es llancen una sèrie de missatges per a relacionar i denunciar la desigualtat amb un dels conceptes més reiterat i desitjat en la societat a causa de la COVID-19: la nova normalitat. Aquests continguts es difondran també a través dels canals de la *Xarxa *Jove.
 
Anomenada a la participació
Martí ha assegurat que "l'èxit de la campanya es mesurarà per la participació, especialment en Instagram on es farà una crida perquè cada persona puga aportar la seua resposta a l'hora de dir que entén per 'normalitat' vinculada amb la igualtat".
 
El director de l'IVAJ ha convidat a '*youtubers', '*influencers', al món musical i de la comunicació a sumar-se en la difusió d'aquesta iniciativa, com ho farà la cantant i compositora de rap *Mc *Kea amb el seu tema 'Ovella Negra'.