T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere L'alberg Serra Mariola ha celebrat una jornada de portes obertes per a donar-lo a conéixer i promocionar l'ús dels albergs juvenils

L'alberg Serra Mariola ha celebrat una jornada de portes obertes per a donar-lo a conéixer i promocionar l'ús dels albergs juvenils

  • El director general de l'IVAJ, Vicente Ripoll, destaca la importància que la població conega totes les possibilitats que oferixen els albergs
  • Al costat de l'Ajuntament de Muro de Alcoy i el Centre Jove de Muro organitza una jornada amb exposicions, actuacions i una Fira d'Associacions

València (27.04.24). L'alberg Serra Mariola ha celebrat este dissabte unes jornades de portes obertes per a donar a conéixer este espai a la població i promocionar el seu ús per a gaudir de la naturalesa i de l'oferta cultural, turística i ambiental del municipi de Muro de Alcoy.

Amb esta iniciativa es pretén també mostrar l'oferta d'activitats del municipi i sumar les pròpies que l'entorn pot oferir, atés que l'alberg es troba en un entorn natural d'elevat valor ecològic i mediambiental, amb accés a rutes de senderisme i altres activitats dins de l'àmbit esportiu i de l'educació ambiental.

El director general de l'IVAJ, Vicente Ripoll, ha destacat la importància d'esta celebració per a mostrar un recurs “que va més enllà de ser només un allotjament o un espai juvenil que forma part de l'oferta d'oci educatiu de l'IVAJ”. 

Es tracta, ha assenyalat, que la població en general conega “totes les possibilitats que els albergs oferixen per les seues ubicacions. Este espai és un lloc privilegiat i volem que la gent puga gaudir-lo, per això des de l'IVAJ continuarem treballant al costat dels ajuntaments de la zona per a promocionar-lo i atraure així cada vegada més alberguistes”. 

Per a la celebració d'este dissabte, s'ha organitzat una Fira d'Associacions, on més de trenta entitats de Muro de Alcoy i la comarca participen amb estands amb informació per a donar a conéixer la seua activitat a la població. 

La jornada també ha comptat amb exposicions per a conscienciar i fer reflexionar als visitants sobre temes actuals, històrics i socials, i amb actuacions de grups musicals locals per a fomentar l'oci educatiu del municipi, així com activitats de dinamització per a la joventut.

+info