T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Els albergs Juvenils

Els albergs Juvenils

#EspecialCentresEducatius

Els albergs juvenils són llocs ideals per al desplegament d'activitats de grup, ja que possibiliten la convivència en un ambient relaxat combinada amb la pràctica d'esports, el coneixement del medi ambient i dels aspectes culturals de les diferents comarques, a més de proporcionar allotjament i manutenció.

A més, són llocs idonis per a trobar-se amb persones de diferents nacionalitats i cultures, el que facilita l'intercanvi i les experiències compartides.

Per a poder utilitzar un alberg juvenil -tant els dels que hi ha a la Comunitat Valenciana, com dels 4.500 repartits per tot el món, l'únic requisit és posseir el carnet de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF) ja siga en la modalitat juvenil, adulta, familiar o de grup. 

Més informació creserves_ivaj@gva.es - 961 607 642