T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere L'IVAJ tindrà un nou alberg juvenil a Muro de Alcoy

L'IVAJ tindrà un nou alberg juvenil a Muro de Alcoy


 

L'IVAJ ha adquirit les instal·lacions d'un antic hotel i centre de celebracions a Muro de Alcoy per a convertir-ho en un nou alberg juvenil. L'edifici ha sigut adquirit mitjançant compra directa per un total de per 1.756.773,94 euros, un preu molt per davall del seu valor de taxació, fixat en uns 3 milions d'euros.

Mónica Oltra, vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives i presidenta de l'IVAJ, ha assenyalat que l'adquisició "s'ha pogut realitzar a un preu molt avantatjós, ja que es tracta d'un edifici que, a causa de la gran recessió de 2008, s'havia quedat endeutat amb la SGR i que ara, amb la seua compra per part de l'IVAJ, passa a convertir-se en un bé públic per al seu ús per part no sols de la joventut sinó de tots els valencians i valencianes". També ha destacat que la seua ubicació, en el terme municipal de Muro de Alcoy, el converteix en un bon punt de partida "perquè la joventut puga gaudir de tota la riquesa natural que hi ha a les comarques del Comtat i l'Alcoià, com la Serra Mariola, o el Montcabrer".

"A més, -ha afegit- contribuirà a enriquir la zona i portar 'economia sana' a través del turisme d'interior i tot el que comporta el moviment juvenil, el Consell de la Joventut i les diferents associacions juvenils", que podran comptar amb aquest centre per a l'organització de tota mena d'activitats d'oci educatiu de caràcter cultural, social, lúdic, esportiu, mediambiental i inclusiu.

El futur alberg juvenil de l'IVAJ, construït en 2006, compta amb una superfície total edificada de 5.713,38 metres quadrats, dels quals 2.918 metres quadrats corresponen al seu ús originalment com a hotel; un espai de 1.561 metres quadrats que estava destinat a ús comercial i zona de magatzem i garatge amb altres 1.537 metres quadrats. Pel fet que les instal·lacions es troben en bones condicions es confia que puga posar-se en marxa en un curt termini, encara que posteriorment puga ampliar-se amb altres recursos que incrementen la seua oferta per al temps lliure, esplai i oci.

L'edifici formarà part de la Xarxa d'Albergs de la Comunitat Valenciana, integrada per albergs juvenils de titularitat de l'IVAJ i els albergs juvenils de titularitat pública o privada que siguen reconeguts per l'IVAJ com a tals i inclosos en el cens estatal d'albergs juvenils i també de la Red Española de Albergues Juveniles.