T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere El director general de l'IVAJ ha sigut elegit president del Comité Executiu de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils

El director general de l'IVAJ ha sigut elegit president del Comité Executiu de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicente Ripoll, ha sigut elegit president del Comité Executiu de la Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils (REAJ), per als pròxims dos anys, en l'assemblea general que s'ha celebrat a Còrdova amb la participació de responsables de Joventut de les Comunitats Autònomes i de l'INJUVE.

El director general de l'IVAJ, i a partir d'ara president de la REAJ, ha destacat "l'honor que suposa presidir el comité executiu d'esta entitat” i ha garantit el seu compromís de “continuar treballant pel futur de l'alberguisme juvenil a Espanya i la mobilitat de les persones joves”.

Ripoll ha assenyalat la importància de la REAJ “com a nexe d'unió i fòrum de bones pràctiques entre les diferents comunitats autònomes, no sols sobre mobilitat juvenil, sinó també sobre altres àrees de joventut, que permet l'intercanvi d'experiències entre territoris a l'hora d'aplicar polítiques en esta matèria”.

Així mateix, el director general de l'IVAJ ha recordat que la Comunitat Valenciana “és una de les comunitats amb més pernoctacions en albergs d'Espanya” i ha assegurat que des de l'IVAJ “donem suport a eixa mobilitat juvenil en incloure de manera gratuïta el carnet d'alberguista de la Xarxa d'Albergs d'Espanya en el Carnet Jove IVAJ”.

El nou Comité Executiu de la REAJ ha quedat constituït també per Miren Saratxaga, directora de Joventut del Govern Basc, com a vicepresidenta; Lara Meneses, directora general de Joventut de la Xunta de Galícia, que ostenta la secretaria i Estela López, directora general de Joventut de la Junta de Castella i Lleó, com a tresorera.

Les vocalies corresponen a Pedro Antonio Ramírez, director general de l'Instituto Andaluz de Juventud; Txema Burgaleta, director gerent de l'Instituto Navarro de la Joventut, i Laura Castella, director general de Juventud de la Comunidad de Madrid.

300 albergs a Espanya

La Xarxa Espanyola d'Albergs Juvenils està formada per més de 300 albergs en tota Espanya. Amb més de 3 milions de pernoctacions a l'any, està al capdavant de les associacions d'albergs a nivell mundial. La pertinença de REAJ a Hostelling International posa a disposició més de 4.000 albergs en 90 països de tot el món.

Entre els objectius de REAJ està el foment de la mobilitat juvenil oferint allotjaments de qualitat a preus assequibles a tot el món, programes relacionats amb el medi ambient, així com activitats que afavorixen l'entesa entre pobles i cultures.