T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Programa Blau "A la Mar" 2023

Programa Blau "A la Mar" 2023

La campanya està dirigida a centres educatius, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats legalment constituïdes.

Amb aquesta campanya es pretén la difusió i aprenentatge dels esports nàutics, conservació i respecte del medi marí, amb especial atenció als i les joves en edat escolar. Per això el Programa Blau va dirigit especialment a centres educatius, associacions juvenils, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats legalment constituïdes. Encara que també poden inscriure's de manera individual, però només en algunes activitats.
Per a participar s'han d'inscriure exclusivament de manera en línia a través de la pàgina web d'Escoles de la Mar i seran per sorteig o per venda directa.
Setmana Blava
La preinscripció es realitzarà entre les 10.00 hores del dia 10 d'octubre fins a les 23.59 hores del dia 14 d'octubre de 2022.
Dies blaus i Dia Blau
La reserva directa als cursos de Dies Blaus i diversos Dies Blaus, es realitzarà en la pàgina web d'Escoles de la Mar, a partir de les 10.00 hores del dia 8 de novembre de 2022.
Caps de setmana Blaus
La reserva directa dels cursos de Caps de setmana Blaus es realitzarà en la pàgina web d'escoles de la mar, a partir de les 10.00 hores del dia 8 de novembre de 2022.

+Info