Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

  • Les reserves es poden fer per telèfon en el 961 607 642 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00) així com a través  del formulari de sol·licitud de Central de Reserves punxant ací
  • A més, pots fer reserves d'albergs en línia punxant ací.
  • També a través del correu creserves_ivaj@gva.es.

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere 21.000 places en instalacions de l'IVAJ per a activitats d'oci educatiu

21.000 places en instalacions de l'IVAJ per a activitats d'oci educatiu

Les instal·lacions compten amb pensió completa, allotjament i assegurança de responsabilitat civil i es dona resposta així a la demanda creixent de grups i associacions d'educació no formal.

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert la convocatòria del programa d’oferta concertada, en les modalitats de Viu l’Estiu i Viu l’Hivern, amb més de 21.000 places d’albergs i campaments juvenils per a enguany i l’any que ve.

La convocatòria d’oferta concertada està dirigida a associacions juvenils, grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius; universitats; ajuntaments; clubs esportius i altres entitats, públiques o privades, així com grups de joves que organitzen activitats d’oci educatiu.

Amb l’acció concertada s’afavoreix l’ús de les instal·lacions a grups d’un mínim de 15 persones que, a més, hauran de comptar amb un programa d’activitats que duran a terme durant l’estada.

L’IVAJ respon així a la demanda creixent de grups i associacions juvenils, que aposten per l’oci educatiu com a eina d’educació no formal, durant tot l’any.

Places previstes

Per al programa Viu l’Estiu hi ha previstes 7.234 places, mentre que el programa Viu l’Hivern compta amb 14.088, en total s’ofereixen 21.322 places entre albergs i campaments.

Per a Viu l’Estiu, les places en alberg són: Biar (450 places); Argentina (300 places); Sant Crist del Mar (270 places); Muro d’Alcoi (550 places); La Marina (591 places), i Mar i Vent (340 places), el que suposa, en total, 2.501 places per a albergs.

En el cas dels campaments, en sumen en total 4.733, de les quals hi ha 863 places en cabanyes i 1.870 places en tendes, en el Jaume I, mentre que en el de Navalón sumen 2.000 places.

Per al programa Viu l’Hivern en albergs s’ofereixen: Biar (800 places); Argentina (1.260 places); Sant Crist del Mar (408 places); Muro d’Alcoi (1.050 places); La Marina (960 places), i Mar i Vent (860 places).

Així mateix, per a campaments s’ofereixen 8.750 places: el Jaume I té 1.750 places  en cabanyes i 3.500 places en tendes, mentre que el de Navalón compta amb 3.500 places.

Serveis inclosos

Els serveis que s’ofereixen als albergs són allotjament en habitacions compartides, amb llençols; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els albergs que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

En els campaments s’ofereix allotjament en tendes o cabanyes i inclou matalassos i material divers d’acampada; parament de menjador col·lectiu; servei d’alimentació en pensió completa; servei de socorrisme en els campaments que disposen de piscina, en els períodes que s’obri, i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Es podran presentar sol·licituds, de manera telemàtica, a partir del 6 i fins al 20 d’abril de 2023.