T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Què podem fer durant la Covid?

Què podem fer durant la Covid?

L'IVAJ aposta pel desenvolupament de les activitats d'oci educatiu

El director de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha mostrat la seua satisfacció per "la normalització de l'oci educatiu" i ha realitzat una crida al "oci educatiu responsable" amb motiu de l'entrada en vigor de l'autorització de la Generalitat per al desenvolupament de les activitats d'oci educatiu en la Comunitat Valenciana.
 
A partir del 15 de març entra en vigor la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, de l'11 de març, en la qual s'actualitzen les mesures COVID-19 i que estaran vigents fins al 12 d'abril.
 
Jesús Martí ha afirmat que "entrem en una nova etapa en la qual es poden realitzar les activitats d'oci educatiu i d'escoles d'animació juvenil, organitzades tant per les administracions com per les entitats o associacions juvenils d'educació no formal". "Hem de fer-ho amb totes les mesures i amb l'empenyiment que caracteritza a aquestes entitats".
 
Martí ha agraït al Consell Valencià de la Joventut, a la Associació Valenciana d'*Empreses Culturals i d'Oci Educatiu (Avecoe) i a la Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV) el seu treball i la seua aposta pel desenvolupament de les millors activitats en aquests moments. Així mateix, ha valorat que "els cursos de monitor i monitora de temps lliure poden reprendre la seua activitat presencial".
 
En les instal·lacions interiors o exteriors on es desenvolupen aquestes activitats no es podrà superar el 30% de l'aforament. Les activitats hauran de realitzar-se en grups de fins a un màxim de 10 persones, a més de la persona monitora.
 
En qualsevol cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i distanciament físic, seguretat interpersonal, higiene, neteja, prevenció, i seguint les indicacions contingudes en els protocols establits a aquest efecte per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19.
 
Albergs i campaments 'Viu l'*estiu'
 
El director de l'IVAJ ha informat que ja està obert el programa d'oferta concertada d'activitats d'oci educatiu en campaments i albergs per a grups de joves de la Comunitat Valenciana dins de les propostes 'Viu l'*Estiu 2021'.
 
"Hem activat un total de 2.168 places, en els campaments de Navalón i Jaume I d'Alcossebre, així com en els albergs La Marina en Moraira-Teulada, Mar i Vent, a Piles, i en l'alberg de Biar per a estades de grups, amb activitats d'oci educatiu des del 27 de juny al 5 de setembre", ha explicat.
 
Poden sol·licitar l'ús de les instal·lacions de l'IVAJ les associacions juvenils, els grups escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, cicles formatius, universitats, ajuntaments, clubs esportius i altres entitats públiques o privades i, també, els grups de joves que organitzen activitats d'oci educatiu de la Comunitat Valenciana.
 
Més informació de les mesures: consultar ací
 
Més informació Oferta Concertada: consultar ací