T'interessa

Albergs, Residències i Campaments

Albergs, Residències i Campaments

Albergs juvenils

Són allotjaments idonis tant perquè els grups desenvolupen els seus programes d'activitats, com per a la seua utilització de manera individual.

La Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils està distribuïda, de nord a sud, per tota la geografia valenciana i també inclou els albergs privats que estan adherits a la Red Española de Albergues Juveniles REAJ.

El Carnet d'alberguista en les seues diferents modalitats (Carnet Jove+Alberguista, Adult, Juvenil, Familiar i Grup) permet allotjar-se en tots els albergs de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), amb més de 4.200 albergs situats en 60 països de tot el món.

A la IYHF també pertanyen la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ) i la Xarxa Valenciana d'Albergs juvenils.

Campaments i residències juvenils

Els campaments juvenils són instal·lacions permanents que poden utilitzar tots aquells grups que ho desitgen. A més de l'ús al llarg de l'any, de juny a agost es porten a terme diverses activitats (d'oci educatiu) a través del programa Oferta Concertada

Les residències juvenils són instal·lacions que s'ofereixen especialment a les persones joves estudiants, mitjançant convocatòria pública, i que tenen la finalitat de proporcionar l'estada i l'alimentació. Així mateix, en algunes d'estes existeixen a disposició de les i als alberguistes places durant tot l'any.

Reserves en les instal·lacions de l'IVAJ - Central de reserves.

Comprovació de disponibilitat de places

Per a qualsevol consulta pots enviar un correu a creserves_ivaj@gva.es 

 

RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2023, del director general de l'Institut Valencià de la Joventut, per la qual es determina el procediment de contractació per a la reserva i utilització de les instal·lacions juvenils pròpies, així com les tarifes i els preus dels servicis prestats.

Instalaciones video

D'interès

Ves enrere Com veiem els europeus als nostres veïns mediterranis? #DiadEuropa

Com veiem els europeus als nostres veïns mediterranis? #DiadEuropa

I com ens veuen? Què esperen de la UE els joves d'Europa i dels països veïns? Com ha d'evolucionar la relació entre la UE i els seus veïns després del que hem vist a Ucraïna?

Com cada any, el 9 de maig se celebra el Dia d'Europa, que commemora la data de la històrica declaració Schuman, considerada l'inici del que és hui la Unió Europea. És una oportunitat per a reflexionar sobre el que hem construït a través de cooperació, solidaritat, i especialment pau, i els reptes que esperem aconseguir en el futur.

L'esdeveniment està programat el 9 de maig a les 16:00h en el Palau de Comunicacions, edifici emblemàtic de la ciutat de València, situat en la Plaça de l'Ajuntament, i que fins fa poc albergava l'oficina principal de Correus.

Atés que ens trobem a l'any Europeu de la Joventut, volem donar més veu que mai als joves, un col·lectiu especialment afectat per les dificultats de la pandèmia, al que se suma les conseqüències de la guerra i l'escalada de preus. Per això, l'esdeveniment consistirà en una taula redona entre sis joves del Mediterrani que compartiran les seues preocupacions com a generació, seguida d'un debat en el qual tots els assistents estan convidats a intervindre. Estarà precedit per breus intervencions en què experts en la matèria donaran algunes claus de la cooperació euromediterrània.

Apunta't a la celebració del Dia d'Europa: debat entre joves centrat en la realitat mediterrània
+info