T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Viatja per Europa amb DiscoverEU

Viatja per Europa amb DiscoverEU

 

Del 16 al 30 d'abril de 2024 s'obri un nou cicle de sol·licituds per a DiscoverEU. 

DiscoverEU és una acció del programa Erasmus + que ofereix l'oportunitat a joves de 18 anys, d'explorar la diversitat d'Europa, aprendre sobre el seu patrimoni cultural i connectar amb persones de tot el continent. 

Els i les joves seleccionades rebran un abonament de viatge, principalment amb tren, i un Carnet Jove Europeu de DiscoverEU que els oferirà importants descomptes en visites culturals, activitats d'aprenentatge, allotjament i menjar, per tota Europa.

Les i els joves seleccionats podran gaudir d'un viatge predominantment amb tren per Europa. A més rebran una Targeta Europea de la Joventut de DiscoverEU, per a obtindre nombrosos descomptes

Requisits:

  • Haver nascut entre l'1 de juliol de 2005 i el 30 de juny de 2006, tots dos inclusivament, i residir en un Estat membre de la UE o en un país associat al programa Erasmus+.
  • Emplenar el formulari de candidatura en línia amb un número de document d'identitat, de passaport o de targeta de residència legal vàlid.
  • Ser ciutadà, ciutadana o resident d'un dels Estats membre de la Unió Europea, inclosos els països i territoris d'ultramar (PTU) o  un tercer país associat al programa Erasmus+ (Islàndia, Liechtenstein, Macedònia del Nord, Noruega, Sèrbia i Turquia).

Les persones participants hauran de respondre a un qüestionari (excepte si presentes la teua candidatura com a membre d'un grup). Si resulten seleccionades, podràs fer un viatge d'entre 1 i 30 dies de duració, entre l'1 de juliol de 2024 i el 30 de setembre de 2025. 

El viatge es pot fer individualment o en grups de com a màxim 4 joves.

També es poden combinar plans de viatge amb altres participants de DiscoverEU. Per a això, el mitjà ideal és el grup DiscoverEU de Facebook.

A més les persones joves seleccionades es converteixen així en ambaixadors i ambaixadores de DiscoverEU i podran compartir les seues experiències de viatge a través de xarxes socials com Instagram, Facebook o Twitter utilitzant l'etiqueta #DiscoverEU

Les agències nacionals d'Erasmus+ ajudaran els i les joves seleccionades a establir contactes i a informar mitjançant l'organització de reunions i quedades de viatgers i viatgeras.

+Info

Twitter