T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere Validesa i terminis administratius #COVID19

Validesa i terminis administratius #COVID19

INFORMACIÓ ADMINISTRATIVA – COVID19

Data d'actualització: 1 de juny de 2020

 

– Validesa del DNI i els seus certificats de signatura electrónica

Es prorroga la validesa fins al dia 13 de març de 2021, quedant anul·lades les cites prèvies i només atenent l'expedició de documents per motius d'urgència justificats.

 

- Certificat digital

Circular per a obtindre el certificat digital no és una de les activitats permeses. No obstant això, és podrà obtenir un certificat de l'ACCV:

https://www.accv.es/ayuda/generar-un-certificado-digital-mediante-videoconferencia/

Continuen actius tots els serveis en línia: renovació, descàrrega de certificats de representant d'entitat en fitxer, o la descàrrega de certificats no personals.

Si es planteja algun cas de força major o situació de necessitat, aconsellem que us poseu en contacte amb l'organisme responsable del tràmit que vulgueu fer per a buscar solucions.

Per a més informació sobre on i com aconseguir el certificat digital pot dir el 963 866 000.

 

– Validesa del carné de conducir e ITV

Per als carnés de conducir que caduquen durant l'estat d'alarma (des del 14 de març de 2020), es prorroga la vigència mentre dure el mateix, fins 60 dies després de la finalització de  l'estat d'alarma.

S'obrin les estacions per a efectuar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), amb cita prèvia.

 

– Tràmits administratius i processals

Des del dia 1 de juny de 2020 es reprenen els terminis per a tramitar qualsevol procediment amb l'Administració.

 

– Educació

Es mantenen les activitats educatives de les modalitats a distància i en línia.

L'avaluació serà contínua, la promoció de curs serà la norma general i la titulació ha de ser la pràctica habitual per a l'alumnat de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat i FP.

El tercer trimestre es dedicarà a la recuperació, el repàs i el reforç, amb activitats degudament tutoritzades i evitant sobrecarregar l'alumnat.

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es realitzaran en les següents dates:

  • Primera convocatòria: 7, 8 i 9 de juliol.

Les notes es publicaran el 17 de juliol i el termini per a la revisió serà els dies 18, 20 i 21. Les notes definitives seran publicades el 24 de juliol. La prescripció en la Universitat serà de l'1 al 28 de juliol.

  • Segona convocatòria: 8, 9 i 10 de setembre.

Les notes es publicaran el 16 de setembre i el termini per a la revisió serà els dies 17, 18 i 21. Les notes definitives seran publicades el 22 de setembre. La preinscripció s'ha establit del 14 al 21 de setembre.

  • Les proves per a majors de 25 anys es realitzaran el 4 i 11 de juliol, i el 24 de juliol per a les notes definitives.

 

– Correus

L'horari és de 8.30 a 14.30, de dilluns a divendres.

 

– Mobilitat

En la fase 2 es permet la lliure circulació dins de la província a la qual es pertany. Es pot anar a una altra part del territori nacional per motius sanitaris, laborals, professionals o empresarials, de retorn al lloc de residència familiar, assistència i cura de majors, dependents o persones amb discapacitat, causa de força major o situació de necessitat o qualsevol altra d'anàloga naturalesa.

És obligatori portar mascareta en el transport públic.

Es pot realitzar activitat física no professional a l'aire lliure, en qualsevol franja horària, menys de les 10 a les 12 h i de les 19 a les 20 h, que queda reservada als majors de 70 anys.
Els grups seran de màxim de 15 persones, excepte en el cas de convivents.

 

– Renfe

Tots els bitllets adquirits per a viatjar entre el 10 de maig i el 31 d'agost seran anul·lats automàticament, amb una devolució a tots els passatgers del 100% de l'import pagat. Si vols viatjar durant les dates, hauràs de tornar a comprar el bitllet.

 

- Espectácles públics i activitats esportives i d'oci

Els cinemes, teatres, auditoris i espais similars, podran reprendre la seua activitat sempre que conten amb butaques pre-asignades y no superen 1/3 del l'aforament autoritzat.

En el caso de locals y establiments diferents als anteriors destinats a actes y espectacles culturals:

a) Si es celebra en llocs tancats, es podrà utiltizar 1/3 de l'aforament autoritzat, y no reunir a més de 50 persones.

b) Si es a l'aire iliure, el públic deurà romandre assegut, guardant la distància necessària y no podrà superar-se 1/3 de l'aforament autoritzat, ni reunir més de 400 persones.

 

- Activitats de turisme actiu y de naturalesa

Es podran realitzar activitas de turisme actiu y de naturalesa per a grups de fins 10 persones

 

- Biblioteques i museus

Les biblioteques es podran obrir per a préstec i devolució d'obres, lectura en sala i informació bibliogràfica i bibliotecària.
 
No està permés l'estudi en sala, les activitats culturals, o de préstec interbibliotecari. Tampoc es podran usar els ordinadors i mitjans informàtics de les biblioteques destinats per a l'ús públic, així com de catàlegs d'accés públic en línia o catàlegs en fitxes de la biblioteca
 
Podrà procedir-se a la reobertura al públic de museus, monuments i altres equipaments culturals sempre que les visites no superen 1/3 de l'aforament

 

- Piscines recreatives i platges
 
L'aforament màxim permés serà del 30%, sempre que siga possible respectar la distància de 2 metres. Cal demanar cita prèvia i s'organitzaran horaris per torns.
 
Es permet l'accés a les platges per a activitats esportives, professionals o d'esbarjo amb les condicions particulars que puguen establir els ajuntaments.
 

 

Twitter