T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Trobades d'Escoles en Valencià 2023

Trobades d'Escoles en Valencià 2023

En 2023 tornen les "Trobades de Escoles en Valencià" amb el lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel”, que són una invitació a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista de l’alumnat mitjançant l’educació i la promoció de valors com la sostenibilitat, l’estima pel territori i la defensa de la llengua.

 

El programa Carnet Jove de l’IVAJ organitza i dinamitza diferents activitats d'oci educatiu dins de la proposta didàctica de "les Trobades".

Les activitats d'Experiència Carnet Jove es divideixen en jocs tradicionals valencians, jocs de taula i informació del programa M’Importa, d’educació en valors:

  • 1r. Espai amb jocs inspirats en jocs tradicionals valencians: el muixeranguer, els palets, els daus, les baldufes (les trompes), el canut, xapes (a la ratlla/a la paret/circuït), llançament al 7 i ½, etc.
  • 2n. Espai amb Jocs de taula: Consortium, Emotio, Ikonikus, Emoción!, Roll and play, Monster Kit, Mundo cruel, Quorum life, etc.
  • 3r. Espai amb Informació sobre els programes del programa M’importa de l’IVAJ, d’educació en valors.

Les "Trobades d'Escoles en Valencià" es realitzen per tota la Comunitat Valenciana, entre el 14 de març i el 16 de juny de 2023.

L’IVAJ estarà present en totes les Trobades adreçades a l’alumnat de Secundària i Batxillerat.

Twitter