T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Trobada de Teatre Jove 2024

Trobada de Teatre Jove 2024

Trobada de Teatre Jove 2024

 L'IVAJ i Projecte Inestable organitzen la 11a Trobada de Teatre Jove. Entre el 15 d'abril i el 3 de maig, en esta edició es concreta en un total de 37 representacions, l'assistència de 57 centres de Secundària, 70 tallers didàctics, 14 dinàmiques grupals i amb la participació de més de 30 professionals de les arts escèniques, que tindran lloc en les seus de València, Castelló i Alacant. Este esdeveniment permetrà a més de 1530 joves de la Comunitat Valenciana celebrar l'educació artística gaudint del teatre. 

Esta activitat té com a objectiu permetre la trobada d'alumnes, alumnas i docents que gaudixen del teatre i es formen mitjançant les arts escèniques en el sentit més ampli (dansa, música, plàstica, teatre i expressió corporal). Este esdeveniment els permet exhibir les seues creacions, formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia, així com conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l'educació secundària, els casals joves o qualsevol associació juvenil.

Les tres seus de la 11a Trobada seran:

• Del 15 al 19 d'abril de 2024 en la seu d'Alacant: Centre Cultural Las Cigarreras.
Els centres que assistiran són: IES Misteri d’Elx, IES Verge del Remei, IES Sixto Marco, Col·legi Agustins, IES Severo Ochoa, IES Badia del Baver, Col·legi Don Bosco, Màster del Professorat de la UA, IES 8 de març, IES Cap de l’horta, IES Germans Amorós, IES Los Montesinos, IES María Blasco, IES Figueras Pacheco, IES José Marhuenda Prats, IES Jorge Juan, IES Vicente Verdú, IES Assut de Afeitamí, Col·legi La nostra Senyora del Carmen, IES Santa Pola, IES Platja Sant Joan i IES Les Llomes.

•  Del 22 al 26 d'abril de 2024 en la seu de València: teatre *Espai Inestable.
Els participants són: IES Ramon Llull, IES José María Parra, IES Josep Ribera, IES Oleana, IES Benicalap, IES Berenguer Dalmau, IES Conselleria, IES Faustí Barberá, IES Barri del Carme, IES Serpis, IES Músic Martí i Soler, IES Sedaví, Escola Els Carolines, IES Alcalans, IES Juan de Garay, IES Federica Montseny, Col·legi Concha Espina, IES Eduardo Primo Marqués, IES El Saler, IES Orriols, IES Lluís Simarro, Col·legi Escola Pia i IES Gabriel Císcar.

•  Del 29 d'abril al 3 de maig de 2024 en la seu de Castelló: Teatre del Raval.
Els centres assistents són: IES Bovalar, IES Sos Baynat, IES Joan Baptista Porcar, IES Llombai, IES Broch i Llop, IES Vicent Castell, IES Matilde Salvador, IES Campanar, Fundació Flors, IES Violant de Casalduch, IES Miquel Peris i Segarra i IES Betxí.

Per tant, el projecte Trobada de Teatre Jove continua amb la seua necessitat d'oferir experiències teatrals a les persones adolescents i joves, que es consolida com a font de coneixement i enriquiment personal i que servix com a vehicle d'aproximació a les arts escèniques per a consolidar la formació de nous espectadors/as i, en sentit més ampli, de noves persones usuàries de la cultura.

Participa:

Col·laboren:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patrocina:

Finançat per:

 

La Trobada de 2021:

  

Twitter