Destacat

Els premis #NOEMTOQUESELWHATSAPP 2022 estaran en el festival IGUALMENTFEST

Vine a la festa de la Igualtat! L'IVAJ farà lliurament el diumenge 27 de novembre, en el marc del festival IGUALMENTFEST en la plaça de l'Ajuntament de València, dels guardons a les persones...

#25NTallaAmbLaToxicitat

25 de novembre - Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones Este any la campanya del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el...

Novetats

Ves enrere Sortegem dues entrades dobles per al Truenorayo Fest 2022

Sortegem dues entrades dobles per al Truenorayo Fest 2022

Pots participar si tens el Carnet Jove en vigor

El programa Carnet Jove de l'IVAJ participa amb el patrocini del Truenorayo Fest 2022, el festival valencià de música que se celebra del 22 al 24 de setembre, amb il·lustració i activisme, que aposta pels sons més actuals i l'harmonia entre les bandes veteranes del panorama nacional i les formacions més joves, sense oblidar les formacions locals.

El primer dia es dedicarà a xarrades i projeccions audiovisuals, i el 23 i 24 gaudireu d'un programa molt divers de formacions musicals i dj’s: el grup mexicà Los Blenders, Natalia Lacunza, Rocío Saiz, Los Punsetes, Malamute, Laborde, Eterna Juventud, Soledad Vélez, Xenia, Amor Butano, Roberta Vázquez, Mujeres Bellas y Fuertes, Chico y Chico djs, Martlenders i l'artista argentina Tropisol.

Se sortejaran dues entrades dobles per a totes les actuacions musicals dels dies 23 i 24, i per a participar haureu de donar un like en la publicació i seguir a @gvaivaj, a @truenorayofest  i a @lamutantvalencia.

Teniu fins al 21 de setembre a les 10:00h per a participar.

Informació i bases del sorteig

 

Patrocina:

 

 

 

Col·laboren:

Twitter