T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

T'apassiona la comunicació i t'interessa marcar la diferència en les pròximes eleccions europees? Aleshores esta és una gran oportunitat per a tu.

Es busquen entre 3 i 5 joves voluntaris i voluntàries per a unir-se al grup de treball de comunicació per al projecte EU inFORM-Young Voters. Com a membre del grup de treball, exerciràs un paper crucial en la creació conjunta dels materials del projecte i aportaràs el punt de vista de les persones joves al procés creatiu del projecte. A més, podràs treballar amb altres joves d'idees afins que senten la mateixa passió per marcar la diferència.


Per a participar, el 2024 ha de ser el primer any en què tingues dret a vot en les eleccions europees. També és imprescindible un gran interés per la comunicació i la Unió Europea, encara que no cal tindre experiència prèvia. 

Podeu sol·licitar participar fins al 21 de maig de 2023 ací.

+Info (en anglés).

 

 

 

Twitter