Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

T'apassiona la comunicació i t'interessa marcar la diferència en les pròximes eleccions europees? Aleshores esta és una gran oportunitat per a tu.

Es busquen entre 3 i 5 joves voluntaris i voluntàries per a unir-se al grup de treball de comunicació per al projecte EU inFORM-Young Voters. Com a membre del grup de treball, exerciràs un paper crucial en la creació conjunta dels materials del projecte i aportaràs el punt de vista de les persones joves al procés creatiu del projecte. A més, podràs treballar amb altres joves d'idees afins que senten la mateixa passió per marcar la diferència.


Per a participar, el 2024 ha de ser el primer any en què tingues dret a vot en les eleccions europees. També és imprescindible un gran interés per la comunicació i la Unió Europea, encara que no cal tindre experiència prèvia. 

Podeu sol·licitar participar fins al 21 de maig de 2023 ací.

+Info (en anglés).

 

 

 

Twitter