Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

Se busquen voluntaris i voluntàries: EU inFORM- Young Voters Project

T'apassiona la comunicació i t'interessa marcar la diferència en les pròximes eleccions europees? Aleshores esta és una gran oportunitat per a tu.

Es busquen entre 3 i 5 joves voluntaris i voluntàries per a unir-se al grup de treball de comunicació per al projecte EU inFORM-Young Voters. Com a membre del grup de treball, exerciràs un paper crucial en la creació conjunta dels materials del projecte i aportaràs el punt de vista de les persones joves al procés creatiu del projecte. A més, podràs treballar amb altres joves d'idees afins que senten la mateixa passió per marcar la diferència.


Per a participar, el 2024 ha de ser el primer any en què tingues dret a vot en les eleccions europees. També és imprescindible un gran interés per la comunicació i la Unió Europea, encara que no cal tindre experiència prèvia. 

Podeu sol·licitar participar fins al 21 de maig de 2023 ací.

+Info (en anglés).

 

 

 

Twitter