Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Sayonara Fake News

Esta nova xarxa, formada per entitats socials i institucions, té com a objectiu treballar de forma conjunta per desmuntar rumors i estereotips sobre diversitat i per a afavorir les relacions basades en la igualtat, el respecte i el reconeixement mutu front les diverses discriminacions que dificulten la convivència a la Comunitat Valenciana.

A més, portarà a terme accions de prevenció i sensibilització per a què la ciutadania es dote d’eines i habilitats de comunicació per respondre als rumors i estereotips que circulen al seu entorn més proper.

La Xarxa RUMRUM posará a disposició tot el món un ampli catàleg de guies, materials i recursos relacionats amb la generació de noves narratives front als discursos d’odi que afecten als distints col·lectius.

Així mateix, els ajuntaments es poden adherir de la manera que consideren i hi haurà formació per a les persones dinamitzadores, ja que la intenció és que les persones joves siguen els i les agents antirumors.

També comptarà amb un teléfon gratuït (900 108 655) y un WhatsApp (676 322 559) perquè les víctimes o persones relacionades amb qualsevol tipus de discriminació puguen denunciar i rebre un primer assessorament i orientació.

+Info en la web RUMRUM 

Carta d'adhesió

Decàleg de valors Rumrum

 

Twitter