Destacat

Campaments i intercanvis d'estiu "Viu l'Estiu" 2023

Vine a divertir-te este estiu amb l'IVAJ Si residiu en la Comunitat Valenciana i teniu entre 12 i 17 anys prepareu-vos per a gaudir este estiu. Podreu divertir-vos durant 10 dies amb un munt...

ERYICA li ha concedit a l'IVAJ el Segell de Qualitat de la Informació Juvenil

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obtingut el Segell Europeu de Qualitat de la Informació Juvenil, concedit per l’Agència Europea d’Informació i Assessorament per a la Joventut...

Novetats

Ves enrere Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Naix "RUMRUM", la Xarxa Antirumors

Sayonara Fake News

Esta nova xarxa, formada per entitats socials i institucions, té com a objectiu treballar de forma conjunta per desmuntar rumors i estereotips sobre diversitat i per a afavorir les relacions basades en la igualtat, el respecte i el reconeixement mutu front les diverses discriminacions que dificulten la convivència a la Comunitat Valenciana.

A més, portarà a terme accions de prevenció i sensibilització per a què la ciutadania es dote d’eines i habilitats de comunicació per respondre als rumors i estereotips que circulen al seu entorn més proper.

La Xarxa RUMRUM posará a disposició tot el món un ampli catàleg de guies, materials i recursos relacionats amb la generació de noves narratives front als discursos d’odi que afecten als distints col·lectius.

Així mateix, els ajuntaments es poden adherir de la manera que consideren i hi haurà formació per a les persones dinamitzadores, ja que la intenció és que les persones joves siguen els i les agents antirumors.

També comptarà amb un teléfon gratuït (900 108 655) y un WhatsApp (676 322 559) perquè les víctimes o persones relacionades amb qualsevol tipus de discriminació puguen denunciar i rebre un primer assessorament i orientació.

+Info en la web RUMRUM 

Carta d'adhesió

Decàleg de valors Rumrum

 

Twitter