T'interessa

enllaços

Destacat

Nova Estratègia Valenciana de Joventut 2025-2029

Es presentarà en el segon semestre de 2024 i comptarà amb la participació dels actors més rellevants en l'àmbit de les polítiques de joventut La vicepresidenta segona i consellera de Servicis...

Novetats

Ves enrere Participació de Carnet Jove-IVAJ en la 11a de Trobada de Teatre Jove

Participació de Carnet Jove-IVAJ en la 11a de Trobada de Teatre Jove

L'IVAJ i Projecte Inestable han organitzat, entre el 15 d'abril i el 3 de maig, la 11a Trobada de Teatre Jove. En esta edició s'ha concretat en un total de 37 representacions, l'assistència de 57 centres de Secundària, 70 tallers didàctics, 14 dinàmiques grupals i amb la participació de més de 30 professionals de les arts escèniques, que han tingut lloc en les seus de València, Castelló i Alacant. Esta edició ha permés a més de 1530 joves de la Comunitat Valenciana celebrar l'educació artística gaudint del teatre.

Amb esta trobada d'alumnes, alumnes i docents que gaudixen del teatre, que es formen mitjançant les arts escèniques, se'ls permet exhibir les seues creacions, formar-se en tallers amb professionals de les arts escèniques i la pedagogia, així com conéixer i conviure amb altres persones que viuen el teatre en l'educació secundària, els casals joves o qualsevol associació juvenil.

Les tres seus de la 11a Trobada han sigut:

•    Del 15 al 19 d'abril en la seu d'Alacant: Centre Cultural Las Cigarreras.
Els centres que han assistit són: IES Misteri d’Elx, IES Verge del Remei, IES Sixto Marco, Col·legi Agustins, IES Severo Ochoa, IES Badia del Baver, Col·legi Don Bosco, Màster del Professorat de la UA, IES 8 de març, IES Cap de l’horta, IES Germans Amorós, IES Los Montesinos, IES María Blasco, IES Figueras Pacheco, IES José Marhuenda Prats, IES Jorge Juan, IES Vicente Verdú, IES Assut de Afeitamí, Col·legi La nostra Senyora del Carmen, IES Santa Pola, IES Platja Sant Joan i IES Les Llomes.

•    Del 22 al 26 d'abril en la seu de València: teatre Espai Inestable.
Els participants han sigut: IES Ramon Llull, IES José María Parra, IES Josep Ribera, IES Oleana, IES Benicalap, IES Berenguer Dalmau, IES Conselleria, IES Faustí Barberá, IES Barri del Carme, IES Serpis, IES Músic Martí i Soler, IES Sedaví, Escola Els Carolines, IES Alcalans, IES Juan de Garay, IES Federica Montseny, Col·legi Concha Espina, IES Eduardo Primo Marqués, IES El Saler, IES Orriols, IES Lluís Simarro, Col·legi Escola Pia i IES Gabriel Císcar.

•    Del 29 d'abril al 3 de maig en la seu de Castelló: Teatre del Raval.
Els centres assistents han sido: IES Bovalar, IES Sos Baynat, IES Joan Baptista Porcar, IES Llombai, IES Broch i Llop, IES Vicent Castell, IES Matilde Salvador, IES Campanar, Fundació Flors, IES Violant de Casalduch, IES Miquel Peris i Segarra i IES Betxí.

Per tant, el projecte Trobada de Teatre Jove continua amb la seua necessitat d'oferir experiències teatrals a adolescents i a joves, que es consolida com a font de coneixement i enriquiment personal i que servix com a vehicle d'aproximació a les arts escèniques per a consolidar la formació de nous espectadors i noves espectadores.

Participa:

Col·laboren:

Twitter