T'interessa

enllaços

Destacat

Pla de formació de l'IVAJ 2023-2024

(descarrega el pla *.pdf) Dirigit al personal tècnic de la Xarxa Jove i als equips de formació de les escoles d'animació juvenil, té una doble finalitat, d'una banda, a través de les diferents...

Entrega dels premis de la Càtedra de Joventut 2023

Vicent Ripoll ha assistit a l'entrega dels premis de la Càtedra de Joventut a la millor tesi doctoral i els millors treballs de fi de grau La Càtedra de Joventut és fruit d'un conveni amb l'IVAJ...

Novetats

Ves enrere La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

Guardabosc 2023-2024, és un projecte en el qual col·labora Xarxa Jove, i que té com a finalitat impulsar el treball en els centres educatius amb programes mediambientals que desenvolupen de manera creativa la innovació pedagògica a través del contacte amb la naturalesa. Aquest projecte d'innovació busca crear entorns de treball col·laboratius que unisquen educació i medi ambient amb objectius com conéixer l'entorn natural, la seua riquesa i diversitat, i forjar el respecte al medi ambient, descobrir els recursos i serveis que aporten la naturalesa per al desenvolupament de la vida del nostre planeta.
A més, amb aquest projecte es pretén fomentar la companyonia, l'empatia i el treball en equip, i augmentar l'autoestima i guanyar responsabilitat per a generar una actitud proactiva entre l'alumnat, de respecte i cura de la naturalesa.
El projecte Guardabosc 2023-2024 és un projecte de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, en el qual col·labora l'IVAJ, que està destinat a les etapes d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica, en centres sostinguts amb fons públics de la Generalitat Valenciana.

+ info

Twitter