Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

Guardabosc 2023-2024, és un projecte en el qual col·labora Xarxa Jove, i que té com a finalitat impulsar el treball en els centres educatius amb programes mediambientals que desenvolupen de manera creativa la innovació pedagògica a través del contacte amb la naturalesa. Aquest projecte d'innovació busca crear entorns de treball col·laboratius que unisquen educació i medi ambient amb objectius com conéixer l'entorn natural, la seua riquesa i diversitat, i forjar el respecte al medi ambient, descobrir els recursos i serveis que aporten la naturalesa per al desenvolupament de la vida del nostre planeta.
A més, amb aquest projecte es pretén fomentar la companyonia, l'empatia i el treball en equip, i augmentar l'autoestima i guanyar responsabilitat per a generar una actitud proactiva entre l'alumnat, de respecte i cura de la naturalesa.
El projecte Guardabosc 2023-2024 és un projecte de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, en el qual col·labora l'IVAJ, que està destinat a les etapes d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica, en centres sostinguts amb fons públics de la Generalitat Valenciana.

+ info

Twitter