Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

La Xarxa Jove col·labora en el projecte Guardabosc 2023-2024

Guardabosc 2023-2024, és un projecte en el qual col·labora Xarxa Jove, i que té com a finalitat impulsar el treball en els centres educatius amb programes mediambientals que desenvolupen de manera creativa la innovació pedagògica a través del contacte amb la naturalesa. Aquest projecte d'innovació busca crear entorns de treball col·laboratius que unisquen educació i medi ambient amb objectius com conéixer l'entorn natural, la seua riquesa i diversitat, i forjar el respecte al medi ambient, descobrir els recursos i serveis que aporten la naturalesa per al desenvolupament de la vida del nostre planeta.
A més, amb aquest projecte es pretén fomentar la companyonia, l'empatia i el treball en equip, i augmentar l'autoestima i guanyar responsabilitat per a generar una actitud proactiva entre l'alumnat, de respecte i cura de la naturalesa.
El projecte Guardabosc 2023-2024 és un projecte de la Direcció General d'Innovació Educativa i Ordenació, en el qual col·labora l'IVAJ, que està destinat a les etapes d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Formació Professional Bàsica, en centres sostinguts amb fons públics de la Generalitat Valenciana.

+ info

Twitter