T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ premiarà el millor treball de recerca sobre salut mental i la promoció del benestar juvenil amb 5.000 euros

L'IVAJ premiarà el millor treball de recerca sobre salut mental i la promoció del benestar juvenil amb 5.000 euros

És la primera edició d’este premi, que es convoca amb la col·laboració de la Universitat de València

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), en col·laboració amb la Universitat de València (UV), ha convocat la primera edició d’ajudes a la investigació de la Càtedra de Joventut 2023 al millor projecte d’investigació orientat a la millora de la salut mental i la promoció del benestar en joves entre 12 i 30 anys, que compta amb una dotació econòmica de 5.000 euros.

Tal com consta en les bases de la convocatòria, s’han prioritzat projectes de prevenció primària, secundària i terciària dirigits a la promoció d’habilitats i competències que milloren el benestar o previnguen els problemes de salut mental relacionats amb l’addicció a les TIC, l’estrés, l’ansietat, la depressió i la ideació i conducta suïcida.

Una manera de fomentar la investigació i l’estudi en este camp és este premi, que es concedirà a la persona o l’equip d’investigació que haja presentat el projecte guanyador i s’abonarà a la institució que haja emparat el projecte, que serà la mateixa en què es duga a terme la investigació premiada.

Per a la valoració del treball es tindran en compte aspectes com l’experiència de la persona sol·licitant o la de l’equip d’investigació en el tema; la innovació i l’originalitat del projecte per a complir els objectius; la qualitat cientificotècnica de la metodologia de treball, o la viabilitat i el potencial impacte social de les aplicacions proposades.

Càtedra de Joventut

La Càtedra de Joventut és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’IVAJ i la UV per al desenvolupament de coneixement, la investigació i la innovació en temes relacionats amb les polítiques de joventut.

A través d’este projecte es realitzen activitats formatives, culturals, d’investigació i d’extensió universitària orientades cap al coneixement i la difusió permanent de la realitat de les persones joves i de les polítiques de joventut de la Comunitat Valenciana.

Twitter