T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ participa en la 33a Assemblea General d'ERYICA a Barcelona

L'IVAJ participa en la 33a Assemblea General d'ERYICA a Barcelona

De l'11 al 13 de maig se va celebrar Barcelona la 33a Assemblea General d'ERYICA, a la qual va assistir l'IVAJ. ERYICA és l'Agència Europea d'Informació i Assessorament Juvenil (European Youth Information and Counselling Agency), una organització europea independent, composta per organismes i xarxes nacionals i regionals de coordinació de la informació juvenil. Treballa per a intensificar la cooperació europea i internacional en l'àmbit del treball i els serveis d'informació juvenil, i a més, desenvolupa, secunda i promou una política i una pràctica d'informació juvenil generalista de qualitat, amb l'objectiu de satisfer les necessitats d'informació de les persones joves i aplicar els principis de la Carta Europea d'Informació Juvenil.
En aquesta assemblea, que per primera vegada des de 2019 va serpresencial, es van reunir les 39 entitats que formen part d'ERYICA, així com organitzacions afiliades i cooperants, per a iniciar un debat sobre la participació de les persones joves en la informació juvenil, que es durà a terme durant tot l'any. El programa també va incloure un seminari destinat a explorar com els proveïdors d'informació juvenil de tota Europa impliquen els i les joves en el disseny, la provisió i l'avaluació de la informació juvenil, així com per a conéixer els últims avanços i projectes de la xarxa, intercanviar exemples de bones pràctiques i prendre decisions estratègiques per al futur d'ERYICA i de la informació juvenil a Europa. A més es va donar la benvinguda a les noves entitats que s'han incorporat en els últims anys.
També es va realitzar l'acte de lliurament dels primers Premis al Segell de Qualitat de la Informació Juvenil Europea (European Youth Information Quality Label Awards). Aquests premis s'atorguen a les organitzacions que presten diferents serveis d'informació juvenil en reconeixement a la seua qualitat i al respecte dels principis de la Carta Europea d'Informació Juvenil.

Twitter