Destacat

Registra't per a aconseguir els Abonaments RENFE

A partir del 24 d'agost ja podràs adquirir els abonaments per a viatjar gratuïtament en Rodalia i Mitjana distància des de l'1 de setembre i fins al 31 de desembre. Per a això deus registra't en...

Bo Cultural Jove

Bo Cultural Jove és una ajuda directa de 400 euros als qui compleixen 18 anys al llarg de l'any 2022, per a adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. Una invitació a entrar en l'edat...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat 'Diverteix-te' a Moraira i Alcossebre

L'IVAJ ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat 'Diverteix-te' a Moraira i Alcossebre

- S'han celebrat del 15 al 24 d'abril als albergs juvenils de l'IVAJ
- Han participat 50 joves que han fet activitats lúdiques i socioeducatives per a xiquets i xiquetes de 9 a 12 anys tutelades per la Generalitat

L'IVAJ, amb la col·laboració de la Direcció General d'Infància i Adolescència, ha organitzat per als dies de Pasqua els camps de voluntariat juvenil 'Diverteix-te del 15 al 24 d'abril als albergs juvenils La Marina a Moraira i Jaume I a Alcossebre.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha assenyalat que els camps de voluntariat juvenil s'emmarquen en la campanya 'Viu la solidaritat' de la Generalitat que se celebra anualment amb l'organització de camps a la primavera, l'estiu i l'hivern.

Jesús Martí ha explicat que enguany, a causa de la crisi humanitària generada per la guerra a Ucraïna i a causa de la tasca d'acolliment que s'està duent a terme des de la Generalitat, "no es pot comptar amb tots els albergs de l'IVAJ i la celebració dels camps en aquestes dates s'ha limitat a dues estades".

Els dos projectes 'Diverteix-te' de primavera han reunit un total de 50 joves per a organitzar un programa d'activitats per a xiquets i xiquetes entre 9 i 12 anys tutelats i tutelades per la Generalitat, que els ha permés aquests dies "conviure i divertir-se a través d'activitats lúdiques i socioeducatives que inclouen excursions, visites, tallers, vetlades nocturnes i jocs", ha indicat el director general de l'IVAJ.

Les persones voluntàries són les encarregades de l'acolliment de les xiquetes i els xiquets participants i de la programació de les activitats que han fet durant aquests dies, a més de conviure i atendre'ls, sempre sota la supervisió i orientació de les monitores i els monitors i de les persones encarregades de la coordinació dels camps.

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d'activitat en les quals un grup de joves de diferents procedències es compromet de manera voluntària i desinteressada a desenvolupar un projecte de treball amb contingut social en favor de la comunitat, combinat amb activitats complementàries d'animació.

El director general de l'IVAJ ha destacat que la realització d'aquest projecte és un mitjà per a fomentar valors de "convivència, de tolerància, de participació, de solidaritat i d'aprenentatge intercultural".

Twitter

Seguir a @GVAivaj