Destacat

RE-PRESENTA'T - Participa en el sorteig al Consell Rector de l'IVAJ

El Consell Rector de l'IVAJ és l'òrgan de representació i participació de l'IVAJ en el qual es prenen les principals decisions que afecten la joventut. Si vols que la teua veu s'escolte, pots...

No et quedes sense la teua plaça en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ

Encara queden places lliures en els Camps de Voluntariat d'hivern de l'IVAJ Diverteix-te I, a Benicàssim, i Diverteix-te II, a Biar. Si voleu viure una experiència de voluntariat, realitzant...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ ha participat en la "I Fira Comarcal de Formació Professional", que s'ha desenvolupat a Utiel el 27 abril, de 9 a 15 h. en el Saló Polivalent (c/ Minglanilla s/n), amb una xarrada sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP).

L'objectiu d'esta fira és presentar el sistema integrat de Formació Professional, mitjançant l'oferta formativa comarcal, i reforçar la difusió i l'orientació acadèmica i professional. La participació del professorat i alumnat de tots els centres educatius es s'ha realitzat través d'estands informatius i demostracions dels diferents perfils professionals.

En la xarrada s'ha informat sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP) de l'IVAJ, que està dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen, i que a Utiel ja s'ha desenvolupat en tres edicions.

JOOP realitza una orientació personal i professional des d'una visió integral de la persona, mitjançant tècniques de coaching, grupal i individual, així com amb visites a empreses. 

En un primer lloc, s'activa a cada jove perquè descobrisca què vol o li agradaria fer professionalment. Després, se li orienta i acompanya cap a la formació professional o cap a les competències professionals triades. 

El programa compta amb un acompanyament professional de cada participant, fins i tot per a preparar la prova d'accés per a matricular-se en el grau mitjà triat. A més, es realitza un seguiment de la seua evolució una vegada finalitzat el programa.

JOOP està cofinançat per la Unió Europea a través del programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

Twitter