Destacat

Doble convocatòria de la Càtedra de Joventut

L'IVAJ i la Universitat de València, a través de la Càtedra de Joventut, han convocat les ajudes de la Càtedra de Joventut al millor projecte d'investigació relacionat amb la millora de la salut...

Nova edició de Plaça Europa!

El divendres 22 de setembre de 2023, de 10 a 22 hores, va tornar "Plaça Europa". Enguany va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament de València i l'IVAJ va estar present amb els seus programes...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ i Jove Oportunitat han estat presents en la Fira Comarcal de FP d'Utiel

L'IVAJ ha participat en la "I Fira Comarcal de Formació Professional", que s'ha desenvolupat a Utiel el 27 abril, de 9 a 15 h. en el Saló Polivalent (c/ Minglanilla s/n), amb una xarrada sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP).

L'objectiu d'esta fira és presentar el sistema integrat de Formació Professional, mitjançant l'oferta formativa comarcal, i reforçar la difusió i l'orientació acadèmica i professional. La participació del professorat i alumnat de tots els centres educatius es s'ha realitzat través d'estands informatius i demostracions dels diferents perfils professionals.

En la xarrada s'ha informat sobre el programa Jove Oportunitat (JOOP) de l'IVAJ, que està dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen, i que a Utiel ja s'ha desenvolupat en tres edicions.

JOOP realitza una orientació personal i professional des d'una visió integral de la persona, mitjançant tècniques de coaching, grupal i individual, així com amb visites a empreses. 

En un primer lloc, s'activa a cada jove perquè descobrisca què vol o li agradaria fer professionalment. Després, se li orienta i acompanya cap a la formació professional o cap a les competències professionals triades. 

El programa compta amb un acompanyament professional de cada participant, fins i tot per a preparar la prova d'accés per a matricular-se en el grau mitjà triat. A més, es realitza un seguiment de la seua evolució una vegada finalitzat el programa.

JOOP està cofinançat per la Unió Europea a través del programa Comunitat Valenciana Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027.

Twitter