T'interessa

enllaços

Destacat

La Senda del Poeta 2024

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, ha convidat a la població més jove a participar en la XXVIII edició de la Senda del Poeta, que se celebrarà els...

Camps de Voluntariat d'estiu 2024

Viu una experiència plena de diversió i solidaritat amb el Camps de Voluntariat de l'IVAJ! Recordeu que, per als més atrevits i les més atrevides, encara podeu obtindre plaça en els Camps de...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ i Esport obrin la inscripció en els cursos d'activitats nàutiques estivals per a joves ‘A la Mar 2024’

L'IVAJ i Esport obrin la inscripció en els cursos d'activitats nàutiques estivals per a joves ‘A la Mar 2024’

L'IVAJ i la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport han obert el termini de presentació d'instàncies per al programa lliure d'estiu dins de la campanya d'activitats nàutiques 'A la mar 2024’.

El programa lliure d'estiu inclou una sèrie d'activitats esportives, recreatives i formatives, dirigides a l'aprenentatge i difusió dels esports nàutics i a fomentar el coneixement, la conservació i el respecte del medi marí entre les persones joves.

‘A la Mar 2024’ es realitzarà del 24 de juny al 30 d'agost en instal·lacions i equipaments de la Generalitat a Benicàssim i Borriana i amb la col·laboració del Club nàutic de la Vila Joiosa.

Així mateix, el programa arreplega els cursos en les ‘Escoles de la Mar’ de la Generalitat per a l'aprenentatge i la pràctica de diferents modalitats nàutiques, des d'un punt de vista recreatiu i formatiu, durant el període estival.

Els cursos de ‘Setmanes d'Estiu’ inclouen estades en l'Escola de la Mar de Benicàssim en règim d'externat o d'internat en l'alberg Argentina de l'IVAJ, així com en l'Escola de Borriana, i en l'Escola de la Mar de La Vila Joiosa, esta última únicament en règim d'externat.

Igualment, el programa reunix activitats des dels nou anys i inclou diferents modalitats i nivells amb estada durant cinc dies, de dilluns a divendres. Entre les modalitats, destaquen la vela lleugera (iniciació o perfeccionament), vela creuer (iniciació), piragüisme, paddle surf i windsurf.

Al seu torn, ‘A la Mar 2024’ oferta altres modalitats com ‘Un dia en la mar’ i ‘Caps de setmana d'estiu’ a Borriana i Benicàssim.

Les activitats tenen una tarifa especial per als membres de família nombrosa, de família monoparental, de família educadora (acolliment de menors), titulars de Carnet Jove, víctimes de violència de gènere i grups d'entitats col·laboradores com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i La Vila Joiosa, així com federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana, els clubs nàutics de Borriana i La Vila Joiosa i resta d'entitats juvenils amb les quals la Generalitat tinga acords de promoció esportiva.

Respecte a les preinscripcions, es realitzen exclusivament en línia a través de la pàgina web ‘Escoles de la Mar’, a partir de les 10.00 hores del 20 de març fins al 10 abril, segons les bases que publica este divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Concretament, la inscripció als cursos de les Escoles de la Mar de Borriana i Benicàssim es realitza mitjançant un procediment de preinscripció amb eleccions de cursos i un sorteig posterior que es realitza el 17 d'abril. La resolució contempla una readjudicació que s'inicia el 24 d'abril, i a partir del 2 de maig es podrà realitzar la reserva directa.

A més, la inscripció per a les activitats en l'Escola de la Mar de La Vila Joiosa es realitzarà directament a través de l'adreça d'internet de l'escola.

Twitter