T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ ha concedit ajudes per a programes de joventut a 211 ajuntaments i 26 mancomunitats de la Comunitat

L'IVAJ ha concedit ajudes per a programes de joventut a 211 ajuntaments i 26 mancomunitats de la Comunitat

S'han subvencionat un total de 993 accions en tot el territori, amb una dotació total d'1.058.000 euros
L'IVAJ ha concedit les ajudes destinades a entitats locals per a desenvolupar activitats de programes de joventut durant l'any 2021 a un total de 211 ajuntaments i 26 mancomunitats amb una dotació total d'1.058.000 euros.
 
D'esta manera, l'IVAJ contribueix a la realització de 993 activitats de joventut en tot el territori. Les ajudes corresponen a activitats, organitzades per entitats locals d'àmbit inferior a la província per a propiciar la participació de joves d'entre 12 i 30 anys, d'acord amb l'article 2 de la Llei de Polítiques integrals de joventut.
 
Distribució de les ajudes
Les ajudes es distribueixen d'acord amb criteris poblacionals en cinc grups: del primer grup, entitats locals de menys de 10.000 habitants, s'han concedit subvencions a 153 ajuntaments i 12 mancomunitats.
 
Així mateix, a entitats locals de 10.001 a 20.000 habitants s'han concedit a 4 mancomunitats i 20 municipis. En el tercer grup, poblacions de 20.001 a 50.000 habitants, han obtingut ajudes 31 ajuntaments i 1 mancomunitat.
 
Finalment, en el quart grup poblacional, entitats locals de 50.001 a 100.000 habitants, s'ha subvencionat a 3 mancomunitats i 6 ajuntaments i en el cinqué grup, d'entitats locals amb població de més de 100.000 habitants s'ha ajudat a 6 mancomunitats i 2 municipis
 
993 activitats subvencionades en 2021
L'IVAJ ha subvencionat un total de 993 activitats d'oci educatiu com a trobades en els quals participen joves de més d'un municipi; activitats d'educació no formal que es realitzen de forma continuada amb grups estables de joves i les activitats que siguen resultat del projecte d'un grup de joves que participen activament en la seua organització.
 
També s'han atorgat ajudes per a les activitats i cursos de formació de promoció del voluntariat jove; per als programes d'aprenentatge-servei i per a les activitats de 'Fòrum Jove'. A més enguany s'han inclòs ajudes per a activitats extraordinàries organitzades a conseqüència de la situació creada per la COVID-19, incloses les realitzades després de la finalització de l'estat d'alarma.

Twitter