T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere L'IVAJ convoca beques per a estudiants universitaris en residències juvenils per al curs 2023-2024

L'IVAJ convoca beques per a estudiants universitaris en residències juvenils per al curs 2023-2024

  • Les ajudes es destinen a finançar l’allotjament i la manutenció de joves que s’han de desplaçar fora del seu domicili habitual
  • Per a este curs s’han disposat les residències La Florida d’Alacant, Mare de Déu del Lledó de Castelló de la Plana i Sant Crist del Mar de Benicarló

L'IVAJ ha convocat, per al curs 2023-2024, un total d'11 beques per a estudiants universitaris en les residències juvenils La Florida d'Alacant, Mare de Déu del Lledó de Castelló de la Plana i Sant Crist de la Mar de Benicarló. Esta ajuda consisteix en l'exempció del pagament del 60% de les quotes mensuals.

Segons publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), està previst que l'IVAJ destine a esta iniciativa un import global màxim de 12.000 euros, per a 2023, i de 18.000 per a 2024.

Per províncies, en la Residència Juvenil La Florida d'Alacant hi haurà 5 beques; en la Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó de Castelló de la Plana 4 beques i en la Residència Juvenil Sant Crist de la Mar de Benicarló, 2 beques.

Estes ajudes aniran destinades a l'allotjament i manutenció de les persones joves que, per raó d'estudis o per al desenvolupament d'activitats esportives, culturals o altres d'índole similar, han de desplaçar-se fora del seu domicili particular.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la seua publicació. La resolució de la convocatòria es podrà consular en el DOGV i en la pàgina web de l'IVAJ el pròxim 17 de novembre.

Residències de l'IVAJ

Per al curs 2023-24, l'IVAJ ha disposat les següents places destinades a estudiants universitaris: la residència juvenil universitària La Florida d'Alacant ofereix un total de 42 places en habitacions individuals amb bany.

La Residència Juvenil Mare de Déu del Lledó ofereix 32 places, 24 en habitacions dobles i 8 en habitacions individuals, amb bany compartit cada dues habitacions. Per part seua, la residència Sant Crist de la Mar de Benicarló ofereix 19 places en habitacions dobles.

El programa inclou allotjament i pensió alimentària completa que constarà de desdejuni, menjar i sopar. El preu mensual establit no inclou el servei d'alimentació durant els caps de setmana, des del sopar del divendres fins al sopar del diumenge, en les residències juvenils Mare de Déu del Lledó i Sant Crist de la Mar, però sí l'allotjament.

+Info

Twitter