T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere XVII Jesta 2024 Jornades de Jocs de Taula i Rol

XVII Jesta 2024 Jornades de Jocs de Taula i Rol

 

Vine amb l’IVAJ i el Saló del Còmic de València a l’esdeveniment de jocs Jesta i gaudix de l’Experiència Carnet Jove! 

Els dies 18 i 19 de maig, el CEIP San Onofre de Quart de Poblet serà l’epicentre de la diversió i la creativitat.

Prepareu les vostres ganes de jugar i la vostra imaginació, perquè Jesta és una parada obligatòria per a totes les persones aficionades al còmic, els jocs i la cultura pop en general!

Quines novetats hi haurà en esta edició?:

  • Presentacions de Star Wars Unlimited: Prepareu-vos per a submergir-vos en una galàxia molt, molt llunyana amb les emocionants presentacions de Star Wars Unlimited! Des dels seguidors de la Força fins als devots del Costat Fosc, tots trobaran alguna cosa que els emocione en este increïble esdeveniment.
  • Jocs de taula gegants: Viu l'emoció de jugar en gran amb els jocs de taula gegants! Gaudix d'emocionants partides envoltat de les teues amistats i de nous companys de joc. La diversió està assegurada per a totes les edats!
  • Passe Nocturn de Blood on the Clocktower: Per les persones que busquen una experiència més intensa, el passe nocturn de Blood on the Clocktower serà una opció irresistible. Prepara’t per a endinsar-te en la foscor i descobrir els misteris que s'oculten en esta esgarrifosa aventura!

L’entrada és gratuïta. No t’ho perdes!

 

 

Twitter