T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Ja pots sol·licitar el Bo Cultural Jove 2024

Ja pots sol·licitar el Bo Cultural Jove 2024

Si has nascut en 2006 pots aconseguir 400 euros per a gastar en cultura.

Torna el Bo Cultural Jove del qual podran beneficiar-se les persones joves que complisquen 18 anys en 2024. Amb esta ajuda de 400 euros del programa Bono Cultural Jove, que s'abonarà en targetes prepagament personalitzades, per a l'adquisició dels productes, servicis i activitats culturals de les següents categories i amb els límits màxims que s'indiquen:​​​​​​​

  • Serà un màxim de 200 euros per a destinar-ho a arts en viu, patrimoni cultural i arts audiovisuals, que inclou entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, béns integrants del patrimoni històric espanyol, biblioteques, exposicions, festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals i espectacles taurins.
  • Un màxim de 100 euros per a productes culturals en suport físic, que inclou llibres, revistes, premsa i publicacions periòdiques, videojocs, partitures musicals, discos de vinil, CD, DVD i Blu-ray.
  • Un màxim de 100 euros per a consum digital o en línia, que inclou subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o *audiolectura, o audiovisuals, compra d'audiollibres, compra de llibres digitals, cançons o àlbums digitals a través de plataformes de venda de música, subscripció per a descàrrega d'arxius multimèdia (pòdcasts), subscripcions a videojocs en el núvol o en línia, i subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.

Pots sol·licitar-ho, fins a les 23.59 hores del 16 de setembre de 2024, emplenant el formulari disponible en la plataforma web.
Si la persona interessada no ha complit 18 anys d'edat a data de sol·licitud, utilitzarà per a la seua identificació Cl@ve PIN amb registre avançat, havent de sol·licitar l'en alguna de les oficines públiques disposades a este efecte, acompanyat en este cas de pare, mare, tutor o curador.

Twitter