T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Ja està disponible la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut

Ja està disponible la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut

Us presentem la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut.

Els projectes publicats premiats i finalistes són:

  • “E.COnnect: connexions d'art i ciència per a l'educació mediambiental”, de l'Asociación Cultural Gestus de Leganés, que va obtindre el màxim reconeixement.
  •  Dos projectes valencians: “El club del artivismo”, de l’associació Paz y Desarrollo; i “Apuesta por La Saïdia” de Dissens, Associació per a la Intervenció i Investigació Social, que van obtindre els dos accèsits del palmarés.
  •  A més, es va entregar per primera vegada l'"Esment d'Honor Rafa Vallés", que va recaure en “Compartides, el valor social dels arts”, de l’Associació ARTransforma de Barcelona.
  •  Projectes finalistes:  "conFusión 2021. Festival cultural y artístico de expresión libre. VIII edición" de l’Associació Possibilitats; "Jóvenes para Jóvenes: Educando en Derechos Humanos y Objetivos de Desarrollo Sostenible", de Helsinki España - Dimensión Humana; i “Aprop. Trobades d’art i comboi per a una escola en transformació” de l’entitat ideadestroyingmuros.

El premi, organitzat per Culturama, compta amb el patrocini de l'IVAJ.

Twitter