T'interessa

enllaços

Destacat

Presentem "L'estudi sobre la participació juvenil en la Comunitat Valenciana"

Dona entre 24 i 30 anys; així és el perfil majoritari de participació juvenil en el territori valencià Educar en participació en edats primerenques per fer conscients a les persones joves del seu...

Inscripcions obertes a la II Jornada d'Acompanyament Socioeducatiu a Adolescents i Joves

Una de les primeres línies de treball de la Càtedra, en col·laboració amb l'IVAJ, és la formació dels i les professionals que intervenen amb persones joves. Des d’aquesta perspectiva, apostem de...

Novetats

Ves enrere Ja està disponible la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut

Ja està disponible la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut

Us presentem la publicació digital de la 7a edició del Premi Culturama Innovació Social en Joventut.

Els projectes publicats premiats i finalistes són:

  • “E.COnnect: connexions d'art i ciència per a l'educació mediambiental”, de l'Asociación Cultural Gestus de Leganés, que va obtindre el màxim reconeixement.
  •  Dos projectes valencians: “El club del artivismo”, de l’associació Paz y Desarrollo; i “Apuesta por La Saïdia” de Dissens, Associació per a la Intervenció i Investigació Social, que van obtindre els dos accèsits del palmarés.
  •  A més, es va entregar per primera vegada l'"Esment d'Honor Rafa Vallés", que va recaure en “Compartides, el valor social dels arts”, de l’Associació ARTransforma de Barcelona.
  •  Projectes finalistes:  "conFusión 2021. Festival cultural y artístico de expresión libre. VIII edición" de l’Associació Possibilitats; "Jóvenes para Jóvenes: Educando en Derechos Humanos y Objetivos de Desarrollo Sostenible", de Helsinki España - Dimensión Humana; i “Aprop. Trobades d’art i comboi per a una escola en transformació” de l’entitat ideadestroyingmuros.

El premi, organitzat per Culturama, compta amb el patrocini de l'IVAJ.

Twitter