T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere I Jornades Joc & Rol de jocs de taula i rol de València

I Jornades Joc & Rol de jocs de taula i rol de València

Viu la màgia dels jocs en les I Jornades Joc & Rol a València, el 16 i 17 de desembre de 2023! En Fira València podràs gaudir d'una oportunitat única per a conéixer i provar nous jocs de taula, participar en tornejos, assistir a xarrades, taules redones, de les últimes novetats de les editorials, assistir a demostracions, aprendre de persones expertes en el sector i molt més. L'esdeveniment Joc & Rol està destinat a tothom que vulga gaudir d'un esdeveniment de jocs de taula i rol al llarg de tot un cap de setmana.

Programació Joc & Rol 2023

Espais de l'esdeveniment:

Ludoteca Oberta: En aquesta zona tindrem taules de jocs per a tots els participants i una gran col·lecció de jocs a la vostra disposició. El funcionament és molt senzill. Només has de sol·licitar el teu joc al taulell habilitat, portar-lo a una taula disponible i gaudir-ne. El joc serà entregat sense tapa i et demanaran el DNI per a poder agafar-lo.

Zona de demostracions: En aquesta zona, les editorials i demostradors/es estaran explicant els jocs de taula del moment. En aquesta zona només has d’assentar-te i gaudir.

Zona Rol: Ací podran viure les més grans aventures imaginades al voltant d'una taula. Tindrem una zona on hi haurà disponibilitat de partides de rol a les quals poder apuntar-se.

Zona de xarrades: A partir del dissabte a la vesprada tindrem xarrades per a gaudir de grans ponents. L'horari de les xarrades és el següent:

Dissabte:

16:30 - Taula redona

17:30 - Xarrada amb Oriol Comas: Un Món de Jocs, el viatge de la història dels jocs fins al moment actual.

Diumenge:

11:00 - 11:50 - Xarrada sobre rol (per determinar)

12:00 - 12:50 - Xarrades sobre creació de jocs de taula

13:00 - 13:50 - Xarrada amb editorials: Com presentar un joc perquè siga editat?

Zona rol en viu: Partides de Blood on The Clocktower i partides de rol en viu tindran lloc en aquesta zona.

Zona de prototips: La creació d'un joc de taula ha de començar per un lloc. A Joc & Rol oferim l'oportunitat de mostrar aquestes obres en un estat primigeni, perquè com a participant pugues aportar la teua opinió i gaudir dels jocs de taula que estan per vindre.

Zona de tornejos: Ací podràs trobar els tornejos de jocs de taula que t'oferim: Magic, King of Tokyo, Mindbug i Fallera Calavera.

Què has de fer per a assistir?

És molt senzill, només has d'acudir el dia 16 i 17 a Feria València i començar a gaudir dels jocs.

L'entrada és completament gratuïta. És ideal que prèviament faces una preinscripció en la web

 Participa:

Col.laboren:

Twitter