T'interessa

enllaços

Destacat

Residències per a joves 2024-2025

Es convoquen places per al curs 2024/2025 en les residències juvenils "La Florida", d'Alacant, "Mare de Déu del Lledó", de Castelló de la Plana i "Sant Crist de la Mar", de Benicarló. Pots...

Novetats

Ves enrere Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Cal destacar el treball compartit d'#Alumnat Actiu i dels municipis de xarxa Joves.net

Jesús Martí valora els materials de difusió del programa Alumnat Actiu.

A l'Espai Jove de Torrent es van presentar els vídeos que van dirigits d'una banda al personal tècnic, i d'altra als i les joves, per tal de motivar als diferents agents implicats, a participar d'estos tipus de projectes, donar-los a conéixer, i visibilitzar-los.

Este pretén empoderar i responsabilitzar als i les joves dels municipis en els seus processos d'aprenentatge i fer-los els principals protagonistes, incidint en la vida dels centres educatius, espais d'oci... i dels municipis en general.

El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha destacat el treball constructiu i d'aprenentatge desenvolupat per la xarxa Joves.net, en l'acte de presentació dels diversos materials audiovisuals explicatius del projecte "Alumnat Actiu".

Martí ha manifestat què la coordinació i el treball compartit fan créixer este programa que cal inserir en una proposta més ampla de Joves Actius, a més de la importància de tindre material divulgatiu de projectes interessants per a treballar amb joves com el que s'ha presentat.En els materials han participat activament contant de primera mà el projecte des de diferents perspectives el personal tècnic i la joventut dels diferents municipis de la xarxa Joves.net i a més ha participat i donat suport l'IVAJ mitjançant Xarxa Jove.

La xarxa Joves,net integra la joventut d'Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Catarroja, Godella, La Pobla de Farnals, Manises, Mislata, Moncada, Museros, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Rocafort, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella.

 

 

Twitter